sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 http://deeperweb.com/ Henüz betada ama çok sevdim. Google arama motorunun hormonlusu. Arama yaptığınız zaman sağ tarafta bulut penceresi açılıyor. tags, phrases, sites v.b. bulutları da var. Aramanıza tek tıkla dahil edebileceğiniz veya hariç bırakabileceğiniz tag veya ifadeleri yönetebiliyorsunuz. Gene sağ tarafta aşağıda soru cevap, haber v.b. taramaları sonuç ekranı var. Alışmaya başladım. Bir deneyin derim. Özellikle akademik taramalarda çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 aaa güzel lan bi article için denedim oldu ty! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 kendi ismini denesene bir de - bulutta bana önerdiği tag'ler inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 loading diyor kalıyor bende. firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar