Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Soldat sorunlarınız için siteyi inceleyip Faq ı okurken sandalyeden düşüyordum:D 7. Are you a god? No, I just look like that. 9. I can't read the Manual cause I don't know how to read. So you won't read this too. 10. Could you make a mod with fantasy elements (like mages, potions and magic)? What the hell are you? 11. Can you give me the source code of Soldat? Eeee, no? 12. I can't play Soldat! How do I run it!? First turn on the computer. Soldat Faq Bu Oyunu seviyorum ya[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 haha bende aa bunelan şeklinde tepki vermişdim görünce süper:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ehehe güzelmiş :)[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
ahmetc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 - I can't play Soldat! How do I run it!? -First turn on the computer. fazla söze smileye gerek yok...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün!
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 6. I play the game and I don't see anything. I just hear the sounds. Turn on the monitor. :Pp[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lol $üfer[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 az buçuk anladım hepsini de ince esipriyi yakalayamadım TÜRKÇE YAZSAN OLMUYO MUYDU LAN[signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 14. When I pickup a bonus the screen turns black. Check if you didn't accidently turn the monitor power off. :D[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bak hala[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik Gömlek Mimet:çok benzin yakardı be abi Manisalı Cevdet Usta:haklısın
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Zeppelin, 28 Ocak 2005 13:23 tarihinde demiş ki: 14. When I pickup a bonus the screen turns black. Check if you didn't accidently turn the monitor power off. :D muahaha dur şu faqa bakiim hiç bakmamıştım aheheı[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Öne çıkan mesajlar