-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ne zamandır aklıma takılıyo soramıyorum, eskiden windows98 de 1000 tanede explorer penceresi açsak da yan yana küçülerek dururdu,artık 6 taneden sonra filan tek menülü pencere gibin oluyo bunu eskisi gibi yapmanın bir yolu varmı[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Görev Çubuğuna Sağ Click > Görev Çubuğu > Benzer Görev Çubuğu Öğelerini Grupla = click (boş bırak)[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ne onu buldularmı ,şerrrrrrrrefffsizim aklıma gelmişti :) saol :P[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 herzaman beklerim. 8-)[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar