Osirix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Merhaba. Sakar bir insanım. Kulaklığın kablosunu gereğinden fazla gerdim. Mikrofon kablosunun ucu yuvadan fırlamadan önce 3,5 mm jakı yamulttu. Tamir olur mu? Tamirat dükkanının tekini aradım. "Ya anakartın o soketinin aynısını alırsın ya da ses kartı alırsın" dediler. Güvenemediğim için sizlere sorayım dedim. Yardımınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hiç çalışmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 yamulan erkek uc mu disi soket mi? elimde sky pal mikrofon var yollarim adres verirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 elesso said: hiç çalışmıyo mu? çalışıyor ama elimle mikrofon kablosunu girişin ağzına tıkar gibi bastırınca Esh said: yamulan erkek uc mu disi soket mi? elimde sky pal mikrofon var yollarim adres verirsen. soket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 o zaman dans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bu bana, kafam iyiyken çalışan pcde kulaklığı usbye penetre etmiştim ve boardun anası bellenmişti seninki de değişik bir fantaziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://memesvault.com/wp-content/uploads/Wat-Meme-Old-Lady-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 sleepingdeath said: bu bana, kafam iyiyken çalışan pcde kulaklığı usbye penetre etmiştim ve boardun anası bellenmişti seninki de değişik bir fantaziymiş. onu ben de yapmıştım "bozurt!" edip kapanmıştı bilgisayar, bir şey olmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Soketin ortadan ikiye kesilmis hali su imajdaki gibi; http://www.usefulcomponents.com/ebay/pictures/connectors/mono_jack/jack_25_35_rear_s.jpg Kafayi egip soketin icine bakarsan isik tutarak, ortada bi metal cikinti gorcen. Normalde sen jack'i taktiginda o metal cikintiya (ya da cikintilara) dokunup tamamliyosun devreyi. Eger yamulan sey o ise ve bi ihtimal kendin duzeltirsin de sikinti o degilse eski jack'i yerinden sokup yenisini lehimlemek gerekiyo, o da sikinti azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bastırınca çalışıyosa idare et ya. ben mac hdmi çevirici kabloyu 1 sene kitapla falan kanırttırarak kullandım. sonra parçalandı iycene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar