Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grafik hatasi (wtf)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
$imdi eu yu yukledim us versionu silip fakat ekranin yaridan a$agisinda surekli sekmeler goruluyor. Benzerini goren veya tavsiyesi olan varmidir?[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
us varsa neden eu tekrar kurdunkı zaten oynanıyordu tekrar install et oılmadı resmı forumlara bak tech support orda belkı benzer sorun yasayan ınsanlar vardır ha birde ekran kartı direverları tekrar kurabılırsın [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 28 Ocak 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ekran kartindan sorun olabilicegini sanmiyorum da belki indirdigim eu clientte sorun cikmi$ olabilir. us clientten nasi ayarlicaz olayi? clienti kurup realmlist leri eu yaparak patch mi yapicaz?[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
us kurucaksın sonra artık versıon kac bılmıyorum onunla us serverlarına gırıceksın yanılmıyorsam kendı patchlemeye baslıyor yanı acc lazım değil sonra realmlist eu ya auyarlıcaksın o kadar olmadı dırek realmlist eu ayarlarsın serverlar acılınca o kendı patchler devam edersın ama unutma patchleıkten sonra realmlist değiştirmeyi unutma[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Mesaj tarihi:
oyunu kur 1.2.1 patch yap sonra wow klasorunde realmlist.wtf var orda us.logon.worldofwarcraft.com yerine
eu.logon.worldofwarcraft.com yap[signature][hline]icq:140353
  • Yeni Oluştur...