elladan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eminim bu topic 10larca kez açılmıştır ama.. us open beta client ı deiştirerek fb yı oynayabilirmiyim, cevap ewt se neyi değiştirecem? olmazsa slient ı nerden indirecem? cevap yollayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 realmlist.wtf dosyasını ac us yazan yeri eu yap yeterli tabi versiyonu 1.2.1 olmalı clientin ve her updateden sonra us.logon olarak degistirir realmlisti o yuzden dikkat et.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1.2.1 değilse versıon us de login ol patchle sımdıden hazırla sonra realmlist değiştirirsin.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ari eli opulcek adamsin :D sayende korece ogrendik ama neyseki eu clienti download etmi$tim :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşlar çok saolun ben şimdi arkadaştan cd yi almaya gidiom. us opendan sonra burnumda tütüo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar