Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hazır,oyunda oynanmıyorken,Rockla tanıstıgımdan beri aramızda gecen bazı olayları yazmak istedim. Buz 40larda bir archerdır,Rockda 40larda bir assasian. Bunlar tanısırlar falan,neyse. -Rock:Abi ben ice mage olucam cok tavsiye ettiler. -Buz: ok abi.bende priest olayım süper,yan gel yat. -Rock:Abi ben assasian olucam. -Buz: ok abi.Bende paper mage olayım madem. -Rock:Abi ben paper mage olayım güzel oluyo. -Buz: ok abi.Bende archera devam edeyim priest sarmadı. -Rock:Abi ben warior olucam oda iyi hem 55 üstü süpermis. -Buz: ok abi bende buna devam edeyim. -Rock:Abi orc olalım bastan kasalım. -Buz: ok abi. -Rock:Abi ben oyunu bırakıyorum. -Buz: ok abi eminmisin. -Rock:Abi ben geri döndüm assasiana devam. -Buz: ok abi.bende archera devam edeyim madem. -Rock:Abi olmuyo mage e devam edeyim. -Buz: ok abi.bende priestmi gitsem. -Rock:Abi hep archer olmak istedim aslında. -Buz: ok abi.bencede archer güzel,2 archer takılırız. -Buz: Abi assasian gral assasian olcam ben. -Rock:ok abi bende assasian olayım. Sonuc olarak,siz siz olun arkadasınızı iyi secin, eger sizde beyin yoksa ve ondada yoksa hicbi halt olamazsınız :D Toplam skill-stat item degisimine harcadıgımız para en az 100m Toplamda kastıgımız lvllerde 2mize birer tane60+ ya yeticek kadar :D Sadece yazmak istedim,düsündükce baya komik geliyo,heralde oyunun en boşboğaz 2 adamıyız :)) Resil ol rockk,beni yönlendirebilirdin,hayatımı cürüttünnn :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 rofl :-P[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben o konuşmayı kendi kendime çooook yaptım :D[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Zuxxi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Buzk senin psikolojin bozulmuş dışarı cık nefes al biras hayata pc den bakma sadece :D
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Normal olduğumu kim söyledi :hmm:
Zuxxi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 :D eheh tuttum seni kafa adamımsın :) bende pek normal sayılmam nihahahah :P
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 artık bundan sonra ikimizden birindede char deiştirme skill deiştirme lafı çıkarsa kan çıkacak lololol :lol:[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Zuxxi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 :D ehehe ewet ben yine bi cahilllik yapim özelk mesaj atamıyorum sana sen bana atsana bi :)lololol
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ohs supersin walla benim kankide bi paper olmak için harcadı 10m falan çok bi miktar deyil ama açlıktan olurken 50k bile deyerli oluyoo..[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patchhttp://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin...Açıklama Madnes is the gift that has been given to me!My Favorites
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 4 tane char açaydınız hepsini ortak kullanaydınız diicem ama bende beceremedim ortak kullanma olayını arkadaşlar sagolsun bendede 5 tane var yok ares yok diez gel bide xige bakalım fln diye gidiyo.
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Biz başladık ares 1 de 2 ye bile girmiyoruz hani hep tek bi yerde takılıyoz. Arada abbys de çok kalabalik olunca a2 ye geçmiyo da deyilim hani.[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eheheh bence siz admin olun hiçbi karakter sarmamis sizi :)[signature][hline]LuciferTR
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abyss deyince aklıma geldi sabah buzkirpisi ile abysste bi tek biz vardık lol bütün makrocular gitmiş[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi imzanıı kısaltttttt lütfennn ([)small] ([)/small] u kullan hic yoktan,aradaki satırları sil bisiler yap.inan magsun sukrolunu bozucam. [Bu mesaj Buzk tarafından 28 Ocak 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi macroyu bırak servera girmeye razıyım ben o kadar leş ki baglantılar ya giriyoruz düşüyoruz yada hiç giremiyoruz.
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Evt server a girmeye çalışıyom 1.5 saattir.[signature][hline] Oldu. mu?[Bu mesaj Thadeus tarafından 28 Ocak 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar