tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bi kaç kişide görmüşdüm golemle skill kasarken bende denemek için aldım ama 1000 den fazla bolt gitti ama hiç skill gelmedi bir terslik var anlayamadım bu işde bilen arkadalar bi el atsanız bu işe rica etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 %100 poison damage olması lazım silahın (goleme zarar vermesin diye) ve skillin 90+ olması lazım sanırım ( düşük skill olunca artmıyor )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. [Bu mesaj Popeye tarafından 26 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Golem zarar görmüyo zaten hits i azalmıyo hiç archery de 104 golem e nasıl hasar verebilirim onuda bilmiyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 guard zonedasın sanırım orada skill artmaz daha dogrusu combat skilli artmıyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yüzde 100 poi damage repeating bow la kasmaya başladım ve guard zone da deilim hiç gain alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi bence hic ugrasma onun yerine git wrongda jukalarla savas cok cok daha hizli gain alicaksin ozellikle 100 den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beyler forumda yeniyimde ilk defa uo kısmına bakma lütfunu gösteriyorum ondan merakımı bagışlayın hangi serverdan bahsediyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tekrar kusura bakmayın osiymiş yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yalnız golemle çalışırken 1-2 saat aralıksız denemek lazım mesela yarım saatte .1 artmıştı darkın charı geliştirirken 5 dakika içinde .4 arttıgıda oldu yada o civarlarda (kesin sayısını unuttum 5dk içinde artanın) anason şanssız ama baya ugraşmıştı sanırım çok zor artmıştı :) ben golemle çalışmaya başladıgımda 94 falandı sanırım 120 yapmıştım 24 saatte (2 gün sürdü ama uyurken açık bırakmamıştım oyunu)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar