Katibim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Selam; Bu yaz eşim ben ve 3 yaşındaki kızım adalarda bisiklet kullanıp güzel pazarlar geçirmek istiyoruz Öncelikle isteklerimden bahsedeyim ; 1. seçenek benim direksiyonda olduğum ve arkada eşim ve kızımın oturacağı bir römorku olan bisiklet çeşidi varmıdır ve bu römork nerede satılır 2. ben ve eşim ayrı bisikletler ve birimizin arkasında bebek koltuğu 3. seçenek elektrikli bisiklet ve yine arkaya bir küçük römork Sizce bu 3 seçenekten hangisi daha uygun olur ve bunların bizlere fiyatları ne kadar olur ? Bu işle ilgilenen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 1 3 tekerlekli arkalı bisiklet + 1 normal bisiklet daha makul gibi. şunun koltuklusu.
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-sdDR64C8-Eg/T5wdXoW8ABI/AAAAAAAABKk/GZhpNdEXUZU/s1600/3+tekerlekli+bisiklet-tile.jpg şurdakiler gibi olabilir mesela Ama fiyatlar hakkında bilgim yok tabi
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bu bisiklertlerin problemi ilk başta binemiyorsun normaline alışmışsan, buna alışınca da normaline binemiyorsun. Ama evet kızın kendisi kullanamaya başlayana kadar bu işini görür yalnız göründüklerinden pahalılar.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 adalarda yokuşlar çok sorun... aileni hayatta çekemezsin elektrikli olmadan. ben inip yürüyorum tek başımayken bi noktadan sonra. çok hantal bi insanda sayılmam.
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-kral-vesta-3-tekerlekli-motosiklet-vale-motoda-242390176/detay şu sanırım işimi görür ama bunu kullanmak için ehliyet lazımmıdır ?
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bu ideal çözüm gibi gerçekten.. ehliyet gerekeceğini sanmıyorum kemerde falan yaşlı şalvarlı teyzeler bile geziyo bunlarla :) sorun şuki bunu vapura sokabilir misin? adada bunlardan kiralayan bulsan en kralı o olur aslında. günlüğü 200 lira bile olsa satın almaktan karlıdır :) sonuçta yaz boyunca gitsen gitsen en fazla 3-5 kere gidersin. edit: adada bunlardan kiralamak yasakmış, teori iptal...
Öne çıkan mesajlar