Lagwagon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arkadaslar cs'de console ayarlarini ilk haline donusturme komudu varmi veya zoom ayarlarinda zoom'u eski haline nasil dondurebilirim(ben biraz karistirdim ve sonunda zoom u actigimda nokta tepeye dogru kaymisti ve baska bir zoom gorunusu vardi...) pls help....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy [Bu mesaj Lagwagon tarafından 26 Ocak 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ct cs ? awp zoom ve normal zoom vardida dur bakiyim hatirlayabilirsem atarim post.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 cs de default ayar config.cfg isimli dosyaya kaydedilir onun üstüne yazdıysan birinden orjinal config.cfg yi alıp onun üstüne yazarak düzeltebilirsin. ayar yaparken writecfg isim seklinde kaydedin mesela writecfg arcane diye kaydettim diyelim oyun arcane.cfg yi çalıştırır sen birşeyi değiştirmediğin sürece default a dönmek içinse exec config.cfg bunu yazarsın cfg yi calistirir. kendi ayarına dönmek için yine aynı şekilde örneğin exec arcane.cfg[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eywallah[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar