berdush Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 selam millet. pc golddan daha yeni Samsung 40gb HDD aldım.. Adamlara taktırdım falan.. Adamlar 40 gb bu ama 32 gb görür 1024mb/byte hede hödösünden dolayı dediler.. Ya bu işin aslı astarını bilen var mıdır acep? Bi açıklama bekliorum.. Yoksa baskıan gidecem Pc Gold'a.. Pc Golddan almam zaten yanlış biliorum.. Ama satışa geldim..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1024hede hödösünden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benim de var bir tane 40gb hdd'im, 37.1gb goruyor, 32 olmamasi lazim bi sorun vardir.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Pcgold dan aldıysan normaldir[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar