Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arama dan yazdim yok yaziyim dedim buraya. kadikoyde minik bi yer. sinifca gittiydik herkes ikinci tabagini aldi. super yapiyolar valla :P[istanbul bu arada topice yazmayi unuttum] [signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 26 Ocak 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bahariyede yokışunu çikarken 3. sokak galiba. Yaninda Otantik var..[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yes aynen oyle[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ayrica sjden aşağıya inerken bahariye havuzdan.. migrosa gelmeden de var sağ tarafta.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hehe benim dershaneden sınıf arkadaşımın yeridir orası. hakaten çok güzel yaparlar. porsiyonuda pek küçük değildir ama 1.5 porsiyon yenilebilir çok açsanız[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 isimden batan mekan : ) iki şubeleri var sanırım.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yok tek sube. hatta camin ustunde BASKA SUBEMIZ YOKTUR yaziyo :):) okuyunca kopmustuk sinifcana :P hatta bulmadan once yanindan gecmistik assa dogru iniyoduk. durduk bura nere filan diye. girdik bi dukkana firin daha dogrusu. sahibi ekmek aliodu saylanin yasli bi teyze. dedi burasi baktik sayla kucuk mavi bi yer gecmisiz yolda. ama dogru soyluyo arkadas. 1 hafta salya diye dalga gectik :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Evet ismiyle gayet güsel mide bulandiririr. Ark:Abi buranin adi nie salya? ben:Mantiği açti salya suyunda pişiriomuş? Kizlar: Yaa öğğh vb. Arkla ben: Naiahhahha[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İsminin sayla olduğunu biliyorum yani dersanenin yaninidaydi maksat pislik :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Moda İlköğretimin oradaki havuzun yanından inen yol üstündeki mantıcı çok daha iyi. Lita ise Moda'nın en iyi mantıcısı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar