laverda Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben tekirdağlıyım hayvancılık yapmaya müsayit bir insanım ancak bu önümüzdeki senelerde şansa felan ab ye girersek hayvancılık tek ellerde toplanacakmış ve küçük hayvancılar da ortadan kalkıcakmış böyle olunca da iş imkanı azalır zaten her taraf veteriner kendi işimi yaparım diyodum ama bu tek el de beni engelliyeceğe benziyor bu konuda fikir belirtirseniz teşekkür ederim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 avrupa birliğine girene kadar köşeyi dönersin hayvancılıkta diyorum. hele devlette bi iş bulabilirsen küçük bi ilçede 5 senede mercedesi çekersin benim akrabalarımda örnekleri var. bence veteriner ol istiyosan.[signature][hline]playingarena i love this game!
laverda Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi de ben daha sınava bu yıl 2. kez girecem muhtemel mezuniyet 2010 5 yıl ne olur ne gider haybeye okumayalım 5 sene[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Öne çıkan mesajlar