Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chevrolet

heroLion

Öne çıkan mesajlar

abi burdaki chevy ile amerikan chevy'si aynı değil. Amerika'dakiler resmen büyük seçim geliyor.Hem bunlar daewoo tarafından mı yapılıyor ne .. yani hem küçük hem asya yapımı

Getirsin buraya %30 daha iri araba o zaman listeme koyarım.

O zamana kadar anca HummerH2 ile Chevy Tahoe keser beni :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya amerikadaki chevyleri kullancak hayvan gibi otobanlar var o arabalar bildiiniz gibi 12 silindirli canavarlar ama turkiyede otobanlarda 170 gecilmiyor (araba sagligi acisindan)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyedeki Chevrolet adı altında geçen arabalar, Amerikada yok. Çünkü buradakiler Güney Kore Chevroleti. Yani Chevrolet, South Korea Division üretimi arabalar, o yüzden ufak tefek uzakdoğu arabaları.
Ne kadar iyidir dersen, git Toyota falan al derim, madem Uzakdoğulu istiyorsun...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Burdaki Chevrolet'ler kia yada daihatsu yada tam emin olmadığım öyle bir markanın uzak doğu fabrikalarında üretiliyor o yüzden tavsiye olunmaz.
Bunun haricinde Chevrolet 4X4 ler hepsi orjinal amerikan üretim oldukçarı için(jeep sadece Chrysler'ın bire modeli diğer araçlar 4x4 tür) oldukça kullanışlı sınıfına göre sağlam üstelik ekonomik ve fiyat oranları kabul edilebilir araçlardır.Model olarak extra bilgi isterseniz verebilirim.Ekonomiklikleri ise 2 ve 4 çeker arasında geçiş sistemi kullanabilmelerinden gelmektedir bu pekçok araçta mevcut değil ne yazık ki[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

chevrolet lacetti sahibiyim..
fiyatına gerçekten göre güzel eger bu bütçede bir araba arıyorsanız kesinlikle tavsiye edebilir.
kötüleyenlere fazla kulak asmayın bence bir kullanan olarak gayet memnunum

[Bu mesaj rexr0th tarafından 18 Ocak 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Lacetti'nin ayrı bi güzelliği olduğunu belirteyim.

Sonra,
Ben olsam Chevrolet tercih etmezdim çünkü bu araçlar'ın sorun çıkaracağını düşündüğümden ziyade, 2. elde kaybedeceği değeri ve rakiplerine göre daha çabuk yıpranacağını düşünmekteyim. Ayrıca birde malzeme kalitesi var. Ben fuarda Kalos a bindim bindiğim gibi de indim pek bi kötü göründü gözüme açıkçası. Bu sebepleri gözönünde bulundurarak kendim olsam listeye dahi yazmam diyebiliyorum.
Tabiki herkesin kriterleri farklıdır. Senin kriterlerine göre birtakım artıları olabilir tercih etmişsindir.

Thread sahibine de tavsiyem Fiyatları makul olan bu araçları gidip yerlerinde incelemesi. 2. Elde kaybedeceği değeri hesaplayacağına, alırken kazanmayı düşünerek tercih sebebi görebilir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

size meraklarınızı gidermeniz açısından açıklıyım. Bu küçük Chev ler tamamen daewoo yapımı asyadan geliolar(ama bu isim hakkı falan nası oluyo onu bilmiom ama daewoo) en azından bi düşünün zamanında 2.5 tonluk araçlar üreten bir marka özelliginden taviz verip 1.6 motor 900 kg araba yaparmı??
Sosyal ağlarda paylaş

Töbe töbe bu ne yaa

yok uzak doğu arabası alınmaz . peki uzak doğu arabası chevrolet ismini nasıl almış.
Chevrolet git benim adımı batır diyemi ismini vermiş.

Forumlarda bahsettiğniz o skyline 3000gt evo subarular ne arabası ?

Bakıyorumda olumsuz eleştiri yapanlara sanki 100 senelik araba otoriteleri. sözüm meclişten dışarı otomobil hayatlarında daha lastik değiştirmemiş insanlar nasıl oluyorda yok bu olursa boyle olmazsa boyle bu dandik diye biliyolar.

Eleştiri yaparken ne ile kıyaslayıpta bu arabaları eleştiriyorsunuz ?

Hatırlatırım : BU ARAÇLAR DÜŞÜK FİYATLI SARFİYATI DÜŞÜK OLAN ARABALAR[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...