Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 PAticik bünyesinde bir KOL server nasıl olurdu :) Lag sorunu olmadan oynayabilecegimiz.[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hayal[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Dün gece denediğim bazı şeylerden sonra kesinlikle hayal...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 peki biz sizi ararız başka bi topictenn alıntıdı[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu oyunu oynayan asırı derecede turk war aslında yapılabilecek birsey de actıralm diyince acılacak degil.Bu isi yapabilecek parababalarının onune sunulması lazım bu oyunun ve nasıl bir geliri olabileceginin.ama ben yabancıların da oldugu bu server dan gayet memnunum en azından gecenin dordunde abi para versene ya da abi hadi bana level atlattır die gelen insanlar pek olmuo.Calıshtıım icin ancak geceleri ve haftasonları taksim keyfi sonrası oynadıgımı goz onune alırsak boyle durumla karsılasmak hc eglenceli olmaz[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Hasanmezarci, 28 Ocak 2005 15:34 tarihinde demiş ki: yalaaaaaaaaaan +1 :tup: :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Olursa super olur ama olmaz..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Olsa super olur. İmsama gelinde 2 gün içinde deyişicek update yapamayan kalmas herhelde.[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patchhttp://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin...Açıklama Madnes is the gift that has been given to me!My Favorites
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şaka bi yana imzan gerçekten çok kısa,biraz daha bilgi ver.Yani ajanda gibisin mübarek :)
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya arkadaş 4343443543734674356 kere deme deyiştirecem dedmiştim zaten daha niye usteliyorsun eski yasdiğim konulardakiler deyişmiyor.... Lütfen... :/[signature][hline]
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yazarım abi ben uyuzum :) Hala kaldırmamıssın bak duruyo orada :pP Abi neden kızıyosun cidden cok uzundu,hepsinimi sil dedik sanki:) small a alabilirsin falan dedım sadece : [Bu mesaj Buzk tarafından 28 Ocak 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben 7.5 saat oyuna giremedin patch ın uyuzluğuna onu ekleyince uzadı... ne yapalım sizi düşünmekte suç....[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar