Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o demin verdiginiz linke yorum bıraktım valla gerdiler artık benide. nick: unholy
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 b.k gibi param olsa burda işim ne?[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 **k gibi paran olcak, derdin tasan olmıcak, oyun için değil genel amaçlı olarak VDSL alcan, arada oyununuda oynıcan.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 onu demiyorum yani b.k gibi param olsa türkiyede işim ne[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lan b.k gibi param olsa ne ugraşıcam oyunlarla eve kapanıp atlarım arabama gezerim tozarım işim ne, arada bi jetle sabah miamide bi denize girerim , italyada bi pizza yiyip alış veriş yaparım sonra pariste bi cafede bişeyler içerim akşamda atarım kendimi amerikadaki barlara.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben o kadar abartı düşünemmiştim ama tabi bu dediklerinizde ayrı bi fantezi :-p :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Hasanmezarci, 28 Ocak 2005 15:38 tarihinde demiş ki: lan b.k gibi param olsa ne ugraşıcam oyunlarla eve kapanıp atlarım arabama gezerim tozarım işim ne, arada bi jetle sabah miamide bi denize girerim , italyada bi pizza yiyip alış veriş yaparım sonra pariste bi cafede bişeyler içerim akşamda atarım kendimi amerikadaki barlara. eahuae[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wala b*k gibi paranın da b*kunu cıkarmıshınız wala hehe zenginin malı zuhurt agzına idman yaptırır hesabı.biz adsl le yetinelm simdilik[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
mamba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 BEN BÖYLE TELEKOMA BÖYLE MMORPG OYUNUNA YOK BÖYLE BİŞEY YAAAA KARDEŞLER HEP BERABER TELEKOMA YÜRÜYELİM NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPALIM TOPUKLARINA SIKALIM YADA HEP BERABER OYUNU BIRAKALIM :;)NE DERSİNİZ SİZ TOPLANIN GELİN BENİM TÜKANA OKEY OYNAYAK BATAK OYNAYAK KİNG OYNAYAK DAHA İYİ VALLA YAAA BENİM TÜKKANDA LAGG MAGG YOK
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hayır şeytan diyo ara tüketici hattını bilgi al sorna dava aç şu heriflere ama camiadada adımız çıkacak sonra 30 milyon için davalık oldu diye. memlekette öyle bi vaziyet varki herkes birbirine gebe kimse birine bişey yaptıramıyo.
Öne çıkan mesajlar