Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beyler aranızda şuan yurtdışı baglantılarıyla ilgili bilgisi olan var mı? dün girdim leş gibi lag vardı ama kime sorsam lag 0 fln diyodu bugünde giremiyorum nedir bu olayın sırrı sorun serverda mı telekomda mı ona göre muhattap alıp küfürü basıcam.
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eet yurt dısı internet baglantısını saglayan denizaltından geecn fiberoptik kablolar gecen hafta kırıldı. bu yuzden yurt dısı internet baglantısında yuzde 60 civarında dusus var.bunun tamiri uzun surecek o yuzden bir sure boyle.Ama ko icin dusunuyorsan o, adamların server lagından daha fazla etkileniyor[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2 şamar yemek gibi bişey abi bu adamların lagındanda yiyoruz bu yurtdışı baglantılarındanda yiyoruz, muhattabımı bilmiyorum hangisi laglı hangisi lagsız diye.
daedric Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 16 Ocak'tan bu yana hala aynı, düzelince sevinip unutucaz bunları hiçbirşeyi sorgulamadan. Bizim vereceğimiz tepki bir yere kadar, önemli olan büyük firmaların bunun üzerine gitmesidir bence. O zaman belki değişiklik olur.[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 34 Clan: Agema
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 buyuk firmaların cogu internet baglantısını uydu baglantısı ile yapmakta.buna daha cok kobiler ses cıkartırsa hızlanabilir tamir safhası[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bizimkiler bunlari sktin sene yapmazlar. nokta[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: no clan :D
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benim 5 gun onceye kadar bağlamtımda sorun yoktu ne yaptılar bilmem, kaboloların koptuğundan bile habersiz dim. koblonet bı halt yedi galiba benim bağlantıda kotu bu 5 gunudur anca saat 02:00 den sonra girip dogruduzgun oynayabiliyom.[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1 haftadir lvl 59 da kaldim.. walla soudum oyundan..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: no clan :D
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kablonette telekom baglantılarıyla yurt dısına acılıyor o da aynı sorun kaynaklı[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 çok felaket sinire baglamış vaziyetteyim login sayfası 10 saatte açılıyo giriyoruz hiçbişey hareket etmiyo direk disconnected. forum sayfasıda aynı şekilde geç açılıyo ben bunun serverdan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü yahooda bile bazen takılıyor meret. ne zmn çözülür ne zmn eski haline gelir bilen varsa lütfen söylesin ömür boyu sürmez ya bu olay bigün bitecektir. arkadaşın dedigi gibi oyundan sogudum tt sadece mail atmalık sayfayı 10 saatte açmalık bi net baglantısı sunuyor şuan birde para talep edicekler buna.
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 her iss aynı çıkışı kullanıyor. benim demek istediğim 15 dunu geşmiş kopalı kablolar ben sadece 5 gundur bağlantıda sorun yaşıyorum dedimya ondan once hiç bir sorunum yoktu.[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hmm anladım ama telekomdur ne yapsa yeridir .ozellestirilmeden telekomun hizmetlerini zırt diye verecegini ya da sorunları hemen halledeceinin hayalini bile kurmayın.gecenlerde ankarada bi routeri devirmishlerdi saat onikiden 6 ya kadar tum istanbulda baglantı yoktu.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi aynı işte benide etkileyen kısım 16 sından beri yok bende bu olay son 5 gündür fln var ne rezil bişeydir aricam şimdi para mara istemeyin benden dicem o kadar.
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11842 şu network ve omurgalarinın durumuna bakılan link ne idi?[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kablonet - topaz kullanıcıları.. en son kullandığınız DNS ayarı nedir?[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites [Bu mesaj Thadeus tarafından 28 Ocak 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wala kablo netle hc isim olmadı yardımcı olamıcam googledan biraz rama yap belki orası daha yararlı olur[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kabloneti aradım 1 hafta sürer dedi adamlar tamiri için. keşke tamamen yurtdışı kesintisi olsaydıda bu telekomun kıçı sıkışsaydı ozmn hallolurdu 2 dk da çünkü özel sektör şirketleri bariz baskı yapardı.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: JandeR_SunStar, 28 Ocak 2005 14:35 tarihinde demiş ki: bizimkiler bunlari sktin sene yapmazlar. nokta +1 :tup:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Özel sektörler ADSL kullanmazki. VDSL/SHDSL kullanır.. (Büyük özel sektörler yani) En azından ben öyle tahmin ediorum. Kim çeker bu ADSL'in kahrını...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 28 Ocak 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 leased line çektirmiştir bir çoğu..[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kablonette aynı şekil abi hepsi aynı şekil
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ADSL böyleyse Leased Line ve ISDN nasıldır tahmin bile etmek istemiyorum... Bir ihtimal SoL-LL hızlıdır heralde.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 leased line dediğin adslden dandik birşey değilki telekomdan şirkete çekilen direk kablo (sanırım fiber)[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 **k gibi paran olcak, çektircen koçnetten bi VDSL.. oyununda, internetinde **** koycan.... oooof offfffff[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 LL direkt fiber optik hat ama Türkiye'nin genel yurt dışı çıkışlarında sorun var. Sadece ADSL için böyle değil yani.. Her şey göçmüş bi durumda. VDSL hariç...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Öne çıkan mesajlar