Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares'te Paticik clanı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Orc falan olunda bir şeye benzesin bari :)[signature][hline]
Server : Paticik
Race : Human
Class : Patlatıcı
Weapon: +8/105 Klavye
Patlatılan başlık sayısı : 10x

Mesaj tarihi:
Bende eğer oyuna geri dönersem gelebilirim. 53 lük bi prvk hiç yoktan iyidir:P Bide çoğnluk mage olsun bence En çabuk böyle lvl atlarsınız... En iyi örnek Areste DRT clanı Hayatları Harpy oldu elemanların. Hapryler artık yolu öğrenmiş kendileri geliyor DRT ler gelince ;)[signature][hline]

Mesaj tarihi:
harbi serdar sensin burda ne isin war bee :)
wala insan karakterm olsa ben de gelcem derdim[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares

i am waitin in the shadows to kill u
Mesaj tarihi:
Valla KO ya başlayalı tam 5 gun oldu yani bu 5. gunum lvl 32 mage im var kabul ederseniz bende gelirim! Hem ögrenirim hem elimden geldigi kadar yardım ederim!
genelde ares1 deyim!
Nickim : Kefase[signature][hline]R.madboy
Mesaj tarihi:
level almak zaten 45 ten sonra yawaslıyor hele bu lagda off of
ben de haftasonları geceleri hafta ici de lagda bi saat flan oynayabiliorum.adsl saolsun yatarkene pazar acma olayına giriorum.Rogue muyuz yoksa bu lag yuzunden pazarcı mı belli diil wala
Mesaj tarihi:
ehe ben daha onu bile beceremiyom ( pazarcılıgı ) işime yaramayaları koyuyorum biri diyo pahalı biri diyo napıyon cok ucuza satıyon :) +6 giant maul 40 lightining damageli 100k yazmıstım dalga gectiler nedense :)[signature][hline]R.madboy
Mesaj tarihi:
biraz pazar gezip fiyatları ogrenene kadar ole olur dert etme.alısırsın sonrasında.ben brokerlık yapmaya basladım :)
bazen isteyenlere malzemeyi bashka tezgahtan bulup satıorm bazen de ucuz gorduklerimi alıp normal fiyatlarından satıyorum.hic olmadı shop a daha pahalıya satılanları tezgahlardan toplayıp satıyorum :p
gecen ontane BUS aldım 1.6m ye a2 de satan bi salak wardı normalde su aralar en ucuz 2.3 m ye gordum.Uc gun 2.5 m den attım hepsi satıldı.ee noldu uc gunde yatarken pazar kurdum havadan 9m geldi[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
Ares

Mesaj tarihi:
serdar kusura bakma msn dier bilgisayarda su an asıl calıshtıım makineden gridim kisisel makinemin basında diilm zaten +6/60 oldu iki elmde mirage zamanı yaklasıor yawashtan :p[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
Ares

Mesaj tarihi:
Gercekten aslında paticik clanıda olmasa en azından paticik forumlarındaki userlar ve oyundaki arkadaslar bi araya toplanıp bi clan kurulsa Paticik_Ares
Paticik_Diez
Paticik_X??? (tam bilmiyom :) )
Güzel olurdu hem biz yeni baslayanlar daha iyi olur :)[signature][hline]R.madboy
Mesaj tarihi:
ah arkadashlar bu clanı cocukluk arkadasımla kurdum bırakmak gibi bir alternatifim yok ares icinde.Dier taraflarda 20 levellarnda ya da 30 lu levellarda noob karakterlerm var onlarla belkim yapmak istediiniz klan aktivitelerne katılablirm[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
Ares

• Yeni Oluştur...