Reflective Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eeee nooldu açılacakmı açılmıyacakmı ona göre adam kasıcam[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beyler açılacaksa çar kasacaz ... gelecez kısmet olursa level im daha az ama işallah yardımım dokunur
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Orc falan olunda bir şeye benzesin bari :)[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bende eğer oyuna geri dönersem gelebilirim. 53 lük bi prvk hiç yoktan iyidir:P Bide çoğnluk mage olsun bence En çabuk böyle lvl atlarsınız... En iyi örnek Areste DRT clanı Hayatları Harpy oldu elemanların. Hapryler artık yolu öğrenmiş kendileri geliyor DRT ler gelince ;)[signature][hline]
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 harbi serdar sensin burda ne isin war bee :) wala insan karakterm olsa ben de gelcem derdim[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Valla KO ya başlayalı tam 5 gun oldu yani bu 5. gunum lvl 32 mage im var kabul ederseniz bende gelirim! Hem ögrenirim hem elimden geldigi kadar yardım ederim! genelde ares1 deyim! Nickim : Kefase[signature][hline]R.madboy
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben bi gunde lvl 34 yaptım be ahh ahh ama hemen bıraktım sıktı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 level almak zaten 45 ten sonra yawaslıyor hele bu lagda off of ben de haftasonları geceleri hafta ici de lagda bi saat flan oynayabiliorum.adsl saolsun yatarkene pazar acma olayına giriorum.Rogue muyuz yoksa bu lag yuzunden pazarcı mı belli diil wala
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehe ben daha onu bile beceremiyom ( pazarcılıgı ) işime yaramayaları koyuyorum biri diyo pahalı biri diyo napıyon cok ucuza satıyon :) +6 giant maul 40 lightining damageli 100k yazmıstım dalga gectiler nedense :)[signature][hline]R.madboy
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biraz pazar gezip fiyatları ogrenene kadar ole olur dert etme.alısırsın sonrasında.ben brokerlık yapmaya basladım :) bazen isteyenlere malzemeyi bashka tezgahtan bulup satıorm bazen de ucuz gorduklerimi alıp normal fiyatlarından satıyorum.hic olmadı shop a daha pahalıya satılanları tezgahlardan toplayıp satıyorum :p gecen ontane BUS aldım 1.6m ye a2 de satan bi salak wardı normalde su aralar en ucuz 2.3 m ye gordum.Uc gun 2.5 m den attım hepsi satıldı.ee noldu uc gunde yatarken pazar kurdum havadan 9m geldi[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hadi yine bi clevarı hak ettin ;)[signature][hline]
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 serdar kusura bakma msn dier bilgisayarda su an asıl calıshtıım makineden gridim kisisel makinemin basında diilm zaten +6/60 oldu iki elmde mirage zamanı yaklasıor yawashtan :p[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
TURKEY_GAMA Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 BENDE SUAN DOĞRU DÜZGÜN BİR CLAN ARIYORUM LEVEL 45 İM BAGLANTI ÇOK KASTIGINDAN UZUN SÜREDİR OYNAMIYORDUM ŞİMDİ GELDİMMMMMM :)[signature][hline]TABİİ Kİ DE GALATASARAY
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gercekten aslında paticik clanıda olmasa en azından paticik forumlarındaki userlar ve oyundaki arkadaslar bi araya toplanıp bi clan kurulsa Paticik_Ares Paticik_Diez Paticik_X??? (tam bilmiyom :) ) Güzel olurdu hem biz yeni baslayanlar daha iyi olur :)[signature][hline]R.madboy
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ah arkadashlar bu clanı cocukluk arkadasımla kurdum bırakmak gibi bir alternatifim yok ares icinde.Dier taraflarda 20 levellarnda ya da 30 lu levellarda noob karakterlerm var onlarla belkim yapmak istediiniz klan aktivitelerne katılablirm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar