wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla bir de paticik forumundan olanlar katılacakca sadece işimiz baya zor ama yok biz milletide alırız derseniz de olmaz o zman paticik in ozelligi kaybolur
iskocyaLI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Eğer bi clan kuracaksak ve herkes gelecekse ben sonuna kadar varım bu işte... iyide fatih sen 63 charın acılmadan oyuna girmicekdin hani halla halla ben bu işten birşey anlamış deyilim... hee pordan bide 3 serverde olan resserin vardı demi bunuda atlamayalım..[signature][hline]Name:iskocyaLI Nation:Magician Job:Flame LeveL:56 CLan:Knights Server: ares
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya işte biz de bunu sölüyoruz ya. Harbi bi clan olucak. Öyle 2 günlüüne gelen adam olmicak clanda. Gerçekten ortalamanın üzerinde vakit geçircek oyuncular gelirse daha sağlam olur. Daha sonra zaten kimse eski clanını aramaz. Bi yandan da dooru diyosun herif lvl 60 gidip piana'ya lycan mı kesiicek?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Onun demek istediği başka murtaza. O bana salça oluyor hala. cevap vermiyorum boşver sen. Bakma onun dediklerine. O bundan sonra sürekli beni karalayacak. Ben alıştım sizde zamanla alışırsınız benim için yalancı demesine :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :-p[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Evet clana girebilecek arkadaşlar levelleri almaya devam edelim :lol:[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 FRP_Master senide istioz clanda.. Hatta clanı senin açman en doğrusu olur aslında...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: rockncoke, 27 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki: ama o bırakmazki xigi :) bu yazıyı hızlı okumayın aman[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu arada ben arese falan gelsem heralde direk bi 100 m ile başlarım heheh . Commander saolsun[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 LOL :lol: :D:D:D:D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
bzxy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 waLLa ben cLan'dan zaten cikicam cLansiz takiLmayi istiyordum ama madem paticik diye kuruLucak bişiLer.. Burda da takiLdiqimiz icin qireriz sorun deiL .. Bizim oLan sizin .. Sizin oLan bizimdir.[signature][hline]Human LeveL 4x AreS
iskocyaLI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Onun demek istediği başka murtaza. O bana salça oluyor hala. cevap vermiyorum boşver sen. Bakma onun dediklerine. O bundan sonra sürekli beni karalayacak. Ben alıştım sizde zamanla alışırsınız benim için yalancı demesine :D ya fatih DELİKANLI oLL ..!! yeter artık ne gerek var senin ne oldugunu benden başka bi kaç kişi daha biliyor elimizde buyudun unutma sana asga tam 2 saat ders verdim hafızanı kurcala bence yeter artık bilgine saygım var ama bircok şeyin alıntı kendini bu şekilde yazık ediyorsun deymez bilginin yanında yalan konuşmakla tum bilgini öldürüyorsun bu arada 1 alıp 2 göturme kendinden sadece delikanlı ol dürüst ol bu söylediklerim o kadar kötu bir şey deyil coluk cocukları almışsın karşına kafa buluyorsun az sus adam sansınlar bence canımı sıkmaya başlıyorsun haksızlıga karşıyım herzaman öyle kalacam ..[signature][hline]Name:iskocyaLI Nation:Magician Job:Flame LeveL:56 CLan:Knights Server: ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 edit: ben mesaj atana kadar araya 100 mesaj girmiş :P[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) [Bu mesaj rockncoke tarafından 27 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yafs araya girdim ama konuyu patlatmasak. Önemli bi konu bu![signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 iskoç. bu başlığıda patlatma gözünü seveyim. Benim oyunu ilk sizinle öğrendiğimi kaç kere daha söylemem gerekiyor? Her söylediğimde dahamı tatmin oluyorsun? Gel bi daha tatmin edeyim seni. Ben oyuna ilk sizinle başladım ve bana çok emeğiniz geçti. bi daha söyleyeyimmi? Ben oyuna ilk sizinle başladım ve bana çok emeğiniz geçti. Mesajlara bile oyunu çok iyi bildiğiniz ve sizin forumda olmanızın forum için çok faydalı olduğunu yazıyorum hala bana "elimde büyüdün haksızlık etme" diyorsun. Bu sırada resser charlarımın olması neden bu kadar inanılmaz onu anlamadım.. Resserchar açmak için 1milyar coin ve 5 milyar np mi gerekiyo? Neden inanmadığınızı anlamıyorum ama anlamak için kasmakta istemiyorum. Allah aşkına artık bana çamur atma. Bundan sonra sana hiç bir şekilde hiç bir yerde cevap yazmıcam. Sana olan saygımı yok etmeye başladın. Sen benim gözümde her zaman farklı bi yerdeydin.. Canın sağolsun....[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
bzxy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Gereksiz Yere Konu'yu daittiniz ![signature][hline]Name: Disconnect Nation:Magician Job:Glacier LeveL:4x Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Toplayalım o zaman Clana gelmek isteyenler lütfen charlarının levellerini yazsınlar. Leveli yüksek olan clanı kursun. Pelerin filan almak kolay olsun. Ama "yok ben clan kurmam ama katılırım" diyosanız onuda ekleyin...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkada$lar olurda iş yatarsa hepinize clanımızın kapısı acıktır hepimiz izmirliyiz yüzyüze gorustugumuz insanları alıyoruz kavga cıkmasın diye ama sizin hepinize guvenim sonsuzdur olurda kuramazsanız irtibata geçebiliriz isterseniz -ImanGucu[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 grelynx.. sen boşa ümitlenme. sende gelcen clan kurarsak. Bahane anlamam. :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :) abi gelmek isterdim ama malum bizim arkada$lar brakmazlar beni ama ally olabiliriz :)[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ally ne? Ben bilmiom onu. Bilmediğime göre mecburen sen bizim clana gelcen :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 e biz hepimiz imangücüne girelim o zamn :-P[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben human 37 wariorum war kasarsak 40 yapıp estlanda giderim ama chitin lazım yoksa partye almıyorlar şahsen ben diezdeyken chitinsiz wariora eziq gözüyle bakıyordum[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: rockncoke, 27 Ocak 2005 19:28 tarihinde demiş ki: e biz hepimiz imangücüne girelim o zamn :-P Ahahaha Kirpi xigi bırakmıo ve biz imangücüne girioz. rockncoke bombasın bu akşam yeminle :D:D:D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ne akşamı la ne zaman akşam oldu[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Öne çıkan mesajlar