Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Wellgeldin[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Alıntıla
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hosgeldin[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Alıntıla
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Valla ilginç tabi Aralıktan sonra tekrardan hortlamak.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting. Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 alex ne yaptıgını anladım :P periboku albume resmini eklemis ordan onun yazdıgı merak ettin baktın ki bu konu var msj attın :P[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.. Alıntıla
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Alexi yapmas öle seyler... O eşcinsel.. Lütfen...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe herkeze iyi bayramlar Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 isme bak ya periboku bende essek b.ku memnun oldum :P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Seni Periboku seni!>>>>Walla ben bunu bir arkadaşıma söylesem hakaret ettim diye benlen küser :D Oşgeldin![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ya periler mıçabiliyor mu? :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: CrayTotem, 20 Ocak 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Alexi yapmas öle seyler... O eşcinsel.. Lütfen... Ne ? Olm aptal mısın ? Hermafroditim ben.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting. Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hayda yeni gelenler bölümünde bi uplamadığınız kalmıştı[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Ocak 2005 05:45 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eki eki insanlar sıkıntıdan her tarafı uplıo napsınlar :) ben de bu sayede peribokuna hoşgeldin diim bari dememişim zamanında :D buarada nickin itici de olsa son eklediğin resim kurtarıo ;)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nick sufer :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Alıntıla
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hosgeldinn.....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aferın sana :d hoşgeldin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ho$come..ho$come..[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Alıntıla
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 demek geldin hll sana :P :D hoşgeldin[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik Gömlek Mimet:çok bezin yakardı be abi Manisalı Cevdet Usta:haklısın Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.