Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben de burdayim oleey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wellgeldin[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Valla ilginç tabi Aralıktan sonra tekrardan hortlamak.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.

Mesaj tarihi:
alex ne yaptıgını anladım :P

periboku albume resmini eklemis ordan onun yazdıgı merak ettin baktın ki bu konu var msj attın :P[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir..
Mesaj tarihi:
Alexi yapmas öle seyler...
O eşcinsel.. Lütfen...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
herkeze iyi bayramlar
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 20 Ocak 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
Alexi yapmas öle seyler...
O eşcinsel.. Lütfen...

Ne ?
Olm aptal mısın ?
Hermafroditim ben.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.

Mesaj tarihi:
hayda yeni gelenler bölümünde bi uplamadığınız kalmıştı[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Ocak 2005 05:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eki eki insanlar sıkıntıdan her tarafı uplıo napsınlar :) ben de bu sayede peribokuna hoşgeldin diim bari dememişim zamanında :D buarada nickin itici de olsa son eklediğin resim kurtarıo ;)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
demek geldin hll sana :P :D hoşgeldin[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya
Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik
Gömlek Mimet:çok bezin yakardı be abi
Manisalı Cevdet Usta:haklısın

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...