mytheron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Merhaba arkadaşlar Linkteki gibi bir sistemi yapmak istiyorum.Örneğin en üst font 14px olunca diğerlerini 7px e otomatik olarak küçültüp alanımıza sığdırsın. Nasıl yapabilirim bu işi? Daha doğrusu bunu yapmak için hazır programlar mevcut mu? Şimdi biri çıkar php css vs diyecek baştan belirteyim bilmediğimden. Varsa hazırlardan çok şukela olur Örnek çalışma
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 javascript ? .jpeg olarak mi istiyorsun yoksa html'de formatlanmis olarak mi ? biraz daha detay vermen lazim.
mytheron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Lancelion said: javascript ? .jpeg olarak mi istiyorsun yoksa html'de formatlanmis olarak mi ? biraz daha detay vermen lazim. Çıktı filan vermesi şart değil,Mesela en üste 14 punto girdim geriye kalan 3 satırdaki boyutları kaşedeki boyutaotomatik küçültüp sığdırmalı. Şöyle mesela 1.satırı 14px yaptım 2.satırı 9px yaptım program 3. ve 4. satırı otomatik olarak boyutlandırsın ben uğraşmıyayım. Verdiğim linkte boşlukları doldurup boyutlarla oynayınca ne demek istediğim ortaya çıkıyor. Ben boyutlandırmak için orayı kullanıyorum genelde,ama varsa hazırı kendi bünyemde çalıştırıp kullanmak isterim.Atıyorum exel gibi bir programdır açıp kullanabileyim.
Öne çıkan mesajlar