Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 *!balona ateş eder* *!boom balon patlar* *!Artık kurtardık senide balondan :)*[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 =))))))) çok tişkür ederim elleriniz dert görmesiiiiin[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Alıntıla
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :) Hangi pati olsa oda aynısını yaaprdı [ ben onlardan önce davrandım ] lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Selammmm : )[signature][hline] Bende Özledim Bende Alıntıla
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 selamun aleykum denir aleykum selam değil ki sen hello falan karıştırmışın işin içine *davranır*[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik Gömlek Mimet:çok bezin yakardı be abi Manisalı Cevdet Usta:haklısın Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.