potter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 En iyi nasıl par kazanabilirim...Şu an Lightening scroll yazıyorum ama yeteri kadar para kazanamıyorum...Acaba ne yapmalıyım... Birde magery 80,5 de en iyi ne ile artar...8. level yapsamda artmıyor , bende anlamadım...Ama deneyelim...Bir şey söylerseniz sevinirim... Birde ins. liğin 55 de ne ile en iyi arttığını yazarsaniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 En iyi para cartography de. Inscription için veya herhangibir craftsman skili için başarı şansının %30-50 arası olduğu itemları yapmaya çalış, gain hızlı oluyor ve aldığın skilli gözönünde tutarsan fazla malzeme kaybetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 inscriptionda para kazanmak icin recall yazmani oneririm... tanesini 40-45 gp den rahatlikla satabilirsin...yüksek seviyelerde ise res/gate scrollari ragbette ;) kolay gelsin[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 cartography le malasef artık para yapılmıyor.zaten suyuda çıkmıştı baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar