_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oyuna idigim gun millet benden para istii yo git kazan para kas diyorum isine gelmiyooo bu turk milleti cok belecim>
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oyunu naaaptığın gün?? anlayamadım :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi burda demek istedigim oyunada daha yeniydim turklerle karsilasiyom bazen selamlasiyoz muhapbet bozuluyo hemen para isteniyo kendin kazan diyorom isine gelmiyo
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 turk oldugunu sakla bence :) ben saklamadim cok pi$manim , name change scroll ile id yi dei$tirmeyi planliorum :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 JandeR_SunStar-JP yap japon sansınlar :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 turkleri tanitmak lazim ehuehueuheueu
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Madem Türksün, göster ürksün... :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cok urkerler ya :D onu bunu salla.. adamin teki wardi clana turk almiorum dio ya.. bu forumlara takilio :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Türk'mü o da ?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Im_Not_Turk yap :lol:[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aeheauaeheahae Valla_Billa_Turk_Degilim_Ecnebiyim_Abi böyle yap. :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Ocak 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Aeheauaeheahae Valla_Billa_Turk_Degilim_Ecnebiyim_Abi böyle yap. :-p zuhahahahahah[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende bi adam gördüm xigenon abyssde adamın adı Im NOT GAY herif beni kesti pm attım u r gay dedim[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 o deilde bunu defalarca yasadim adamlarla yarim saat ingilizce konusuyorum duruyo duruyo sonra abi sen türk müsün dio :) sence diyorum dc oluyorum bu ne yaa :) adam benim nicki göre göre türk müsün dio nick:luciferTR[signature][hline]LuciferTR
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gladros aynisi banada oldu :D adama are you gay dedim daldi sonra kesti bende pmde u are gay u are gay :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
FiRAVuN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 _Agam_: eger agamemnon sensen cok darıldım senden para ıstedım dogru ama abı baska zaman cleaverı 4,5 m esatan kımse bulamazsın...[signature][hline]name= Firavun np=1204 clan=sacramento lvl=55 server=diez =human= CZ ye beklerim 55 assasın
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ahahahah Firavun hadi lafı boşa üstüne aldıysan ? :D:D Boşu boşuna sırrını söylemiş oldun :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
FiRAVuN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 soylıyım ne olcak yanı.. oyuna gıremıyom ya sınırlerım bozuk gırıyorum ama DISCONNECTED FROM SERVER... MUHAHAHAHAHAHAHA[signature][hline]name= Firavun np=1204 clan=sacramento lvl=55 server=diez =human= CZ ye beklerim 55 assasın
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 şu ana kadar türklerle ilgili hiçbir sorunum olmadı ve türk oldugumuda saklama geregi duymuyorum , her ırkta her dinde her milletten bazı kendini bilmez, bencil adamlar çıkabilir bunu tüm türklere mal etmek yanlış
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 O kendini bilmez insanlar bizden çok çıkıyor. Türk milletine asla laf ettirmem, laf edeni de sevmem.. Ama gerçekleride kabul etmek lazım :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
FiRAVuN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 turk mılletıne laf eden spıke yı yer :DDDDDDDDDDDDD[signature][hline]Kısa Bır Sure Icın:: DISCONNECTED FROM SERVER
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oyundaki çoğu adam Türkler ks yapıyor diye Türklerden nefret ediyor. [Bu mesaj Knixue tarafından 25 Ocak 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oyundakiğ çoğu adamı ... Neyse, ks yapmayanlarda var burda özellile yaptırmıyorum clan lideri olduğum zamanlarda birisini clandan atmıştım hem yalan söylüyor hemde ks yapıyor diye[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fıravun abı ba şimdı bole oluyo sana lafım yok lafım calışmayanlara dılenenlere. ben kodunmu_oturursun hatırladın :D :D :D :D : D: D:D :D:D:d
Öne çıkan mesajlar