_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oyuna idigim gun millet benden para istii yo git kazan para kas diyorum isine gelmiyooo bu turk milleti cok belecim> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oyunu naaaptığın gün?? anlayamadım :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi burda demek istedigim oyunada daha yeniydim turklerle karsilasiyom bazen selamlasiyoz muhapbet bozuluyo hemen para isteniyo kendin kazan diyorom isine gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 turk oldugunu sakla bence :) ben saklamadim cok pi$manim , name change scroll ile id yi dei$tirmeyi planliorum :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 JandeR_SunStar-JP yap japon sansınlar :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 turkleri tanitmak lazim ehuehueuheueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Madem Türksün, göster ürksün... :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cok urkerler ya :D onu bunu salla.. adamin teki wardi clana turk almiorum dio ya.. bu forumlara takilio :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Türk'mü o da ?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Im_Not_Turk yap :lol:[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aeheauaeheahae Valla_Billa_Turk_Degilim_Ecnebiyim_Abi böyle yap. :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Ocak 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Aeheauaeheahae Valla_Billa_Turk_Degilim_Ecnebiyim_Abi böyle yap. :-p zuhahahahahah[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende bi adam gördüm xigenon abyssde adamın adı Im NOT GAY herif beni kesti pm attım u r gay dedim[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 o deilde bunu defalarca yasadim adamlarla yarim saat ingilizce konusuyorum duruyo duruyo sonra abi sen türk müsün dio :) sence diyorum dc oluyorum bu ne yaa :) adam benim nicki göre göre türk müsün dio nick:luciferTR[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gladros aynisi banada oldu :D adama are you gay dedim daldi sonra kesti bende pmde u are gay u are gay :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiRAVuN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 _Agam_: eger agamemnon sensen cok darıldım senden para ıstedım dogru ama abı baska zaman cleaverı 4,5 m esatan kımse bulamazsın...[signature][hline]name= Firavun np=1204 clan=sacramento lvl=55 server=diez =human= CZ ye beklerim 55 assasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ahahahah Firavun hadi lafı boşa üstüne aldıysan ? :D:D Boşu boşuna sırrını söylemiş oldun :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiRAVuN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 soylıyım ne olcak yanı.. oyuna gıremıyom ya sınırlerım bozuk gırıyorum ama DISCONNECTED FROM SERVER... MUHAHAHAHAHAHAHA[signature][hline]name= Firavun np=1204 clan=sacramento lvl=55 server=diez =human= CZ ye beklerim 55 assasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 şu ana kadar türklerle ilgili hiçbir sorunum olmadı ve türk oldugumuda saklama geregi duymuyorum , her ırkta her dinde her milletten bazı kendini bilmez, bencil adamlar çıkabilir bunu tüm türklere mal etmek yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 O kendini bilmez insanlar bizden çok çıkıyor. Türk milletine asla laf ettirmem, laf edeni de sevmem.. Ama gerçekleride kabul etmek lazım :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiRAVuN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 turk mılletıne laf eden spıke yı yer :DDDDDDDDDDDDD[signature][hline]Kısa Bır Sure Icın:: DISCONNECTED FROM SERVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oyundaki çoğu adam Türkler ks yapıyor diye Türklerden nefret ediyor. [Bu mesaj Knixue tarafından 25 Ocak 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oyundakiğ çoğu adamı ... Neyse, ks yapmayanlarda var burda özellile yaptırmıyorum clan lideri olduğum zamanlarda birisini clandan atmıştım hem yalan söylüyor hemde ks yapıyor diye[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fıravun abı ba şimdı bole oluyo sana lafım yok lafım calışmayanlara dılenenlere. ben kodunmu_oturursun hatırladın :D :D :D :D : D: D:D :D:D:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar