Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 evet sitemin dizaynını toptan değiştirdim.. yeni dizayn hakkında ne düşündüğünüzü söylerseniz sevinirim[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
cezad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sitenide yazsaymışsın baya bir seksi olacakmış aslında[hline]imalamer
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 imzada :)[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 daha güzel olmuş[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 daha iyi olmuş eskisine göre.. ama çok sade gibi geldi.. daha iisini yapabilirsin bence..[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 eheh herkes bi basio Kings of Chaos falan çıkıomuş :) eahueau güzel olmuş bu arada[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Güzel olmuş neyle yaptın bende bişilere başlamayı düşünüyorum şu sıralar :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
fab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Öncekine göre ilerleme çok, ama bazı teknik hatalar var. Örnek vermek gerekirse "Untitled Document" bunun içine kendi site başlığını yaz bence. Ayrica beyaz üstüne güzel olmuş içerik ama, bence o koyu çerçeveleri değiştir. Ve Lucky Luke'u daha belirgin bir hale getir. Bu şekilde belli belirsiz olmasi hoş olmamış. Dediğim gibi bence maden text backround beyaz ozaman menünun ve başlığın olduğu bölümüde sade ve açık renklerde yap. Başarılar sana, devam et.[hline]Oky Wan Kenobi
riglous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Tüm grafiği değiştirmektense, bgcolor'ı biraz daha koyu yap, demek istediğim açık gri falan olsun... Beyaz çok fazla gözü alıyo, okumak çok yoruyo gözü. Birde download linklerin; "C:My DocumentsMy Websskiordie.zip" şeklinde bunları; "http://www.ug.bcc.bilkent.edu.tr/%7Emurate/skiordie.zip" diye düzeltirsen daha kolay olur kullanıcı açısından. [Bu mesaj riglous tarafından 11 Şubat 2003 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: Oky, 11 Şubat 2003 01:50 tarihinde demiş ki: Öncekine göre ilerleme çok, ama bazı teknik hatalar var. Örnek vermek gerekirse "Untitled Document" bunun içine kendi site başlığını yaz bence. Ayrica beyaz üstüne güzel olmuş içerik ama, bence o koyu çerçeveleri değiştir. Ve Lucky Luke'u daha belirgin bir hale getir. Bu şekilde belli belirsiz olmasi hoş olmamış. Dediğim gibi bence maden text backround beyaz ozaman menünun ve başlığın olduğu bölümüde sade ve açık renklerde yap. Başarılar sana, devam et.[hline]Oky Wan Kenobi bak bu new document'ı atlamışım :) sağol uyardığın için. bu arada bence beyaz iyi yani çok mu ters durmuş kenarlarla? bir de luckylukeu belirgin hale getir demişsin ona da bakıyım.. sağol eleştiriler için.[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: riglous, 11 Şubat 2003 01:53 tarihinde demiş ki: Tüm grafiği değiştirmektense, bgcolor'ı biraz daha koyu yap, demek istediğim açık gri falan olsun... Beyaz çok fazla gözü alıyo, okumak çok yoruyo gözü. Birde download linklerin; "C:My DocumentsMy Websskiordie.zip" şeklinde bunları; "http://www.ug.bcc.bilkent.edu.tr/%7Emurate/skiordie.zip" diye düzeltirsen daha kolay olur kullanıcı açısından. [Bu mesaj riglous tarafından 11 Şubat 2003 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] hmmm bg konusu olabilir denerim bir de koyu tonla... bu arada download linkleri düzgün . baktım sadece skiordie'da unutmuşum değiştirmeyi :)[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 digger download u hala çalışmıyor block değil blockout olacak[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 düzeltildi :)[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 guzel olmus da bence hic cerceve olayına girme beenmedim ben direk tum ekranı kaplasın bence[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bide dos da resimler yazıların yanında olursa ii olu bence[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 çerçeve olayı derken?? bir de zaten dosta yazılar oyunların yanında dğil mi? ufak kaymalar dışında?_[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 haa sanırım arkadaki siyahlıktan bahsediyorsun :) ee abi diğer türlü çok kaymalar oluyor insanların ekran çözünürlüklerine göre bence çerçeve iyidir :)[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 mesela onu bi tablo seklinde yapsan iyi olur yaptıysan bilemiyecem ben de gozukmuyodu[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bence dış beyaz kalsındı, içteki beyazı hafif bi gri yaparsan gözü daha az yorar... Ama o zaman dıştaki beyaz dikkat çeker tabi... Grafikle biraz oyna, siyaha dooru kaysın ki kesik gözükmesin... En dış yine siyah kalsın. İçini gri yap... (çok koyu olmasın ama)
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 mad tvde odanda kasa gibi birşey var oradan saveliosun ayrıca bence böyle iyi dizayn yani kesik olsun istiyorum ben zaten :) çok mu rahatsız edici yani kötü mü duruo?[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Artık Hobim.cjb.net 'ten de ulaşabilirsiniz :) bu ismi seçmemin nedeni yakında açılacak ve hız kazanacak olan muzik, spor ve mizah bölümleriyle tam bir hobi sayfası olacak olması :P[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Öne çıkan mesajlar