Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop durup dururken kapanma sorunu

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Soyle bisey cikiyor ekranda ve kapatiyor laptop kendisini. 15 saniye sonra tekrar aciyor bazen 5 dakka sonra bazen instant restarta gidiyor

Ses kartindan yapma olasiligi var galiba cs go dayken bir kac kere ayni sey basima geldi instant kapanma olayi ses yalitim bilmemne diye bisey acaip cpu yuklemesi yapiyor yazilmisti steam forumlarinda. Yazilimsak bisey saniyorum cunku su anda dosyalari yenile zimbirtisini yapiyorum %28 de daha herhangi bir kapanma acilma gibi bisey olmadi.

Bu nedir abi?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yeni surdum macunlarini hp laptop bu isinmaya basladigi anda traktor sesleri cikar normalde. Hic oyle bisey yok. Normal en kisikta fan sesi var su anda. Herseyini temizledim alt takimin

Format attim zaten uzun zamandir aklimdaydi. Formati atti driverlari yuklerken recovery yine bi sacmaladi yine gitti restart atti formatta pic oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Harddiskten kaynakli olabilir yazilmis. Hata sonrasi restart zimbirtisini kapatarak baslattim tam ekran gelir gibi olurken ayni sekil yukaridaki ekran geliyor.

Abi galiba ramlerden teki arizali ondan yapti. Diagnosa soktum ram aninda hata verdi teker teker denedim tekinde direk sicti pc digerinde formata kaldigi yerden devam etmeye basladi. Enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...