dopinanc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Merhabalar ben ultra premium üye olmak istiyorum fakat check ettiğimde kredi kartı bilgileri yanlış diyor çünkü zorunlu bir state seçmemi istiyor nasıl yapcam bilmiyorum ben şimdi adamlara türkiyede eyalet olmadığını nasıl anlatacam yapan arkadaşlardan rica ediyorum bi anlatırmısınız nasıl yaptınız?
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kayıt formunda eyalet seçilen yerin altında bi seçenek daha vardı eyaletsiz ülkeler için[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi
dopinanc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben onu işaretlemiştim zamanında o yüzden anlamadım zaten
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmm bilemiyorum o zaman.[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi
dopinanc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Forumda çok ult. premium üye var sanıyorum belki onlarında başına gelmiştir bu olay bende bir sorun varsa admin e mail atcam ona göre
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 master card olucak[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: WeRuleZ
dopinanc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 visa olmuyormu yani ne saçma
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 olmuo :) bnde visa ile denedim kabul etmedi master cardla oldu :D arkadaslarda master cardla yapmi$lar..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: WeRuleZ
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bir de o eyaletlerden alabamayı sectim oldu benm de o pek sallamıyor olayı ama mastercard yuzunden sorun yaratmıs olabilir. kartınızdan para cekebildikten sonra benm gibi alabama turkiye diyin isterseniz sallamıyor hemen veriyor premiumunuzu ya da ultra premiumunuzu[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar