mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaslar ko directory si altında ksc viewer diye bir program var print screen alma ozellikli oyundayken bunun nasıl aktif hale getirildigini bilen war mı.ben uc besh kez aktif hale getirmisim bilmeden.sonra program dosyalarını karıstırıken resmleri gorunce paparazilere yakalanmıs gibi oldum.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bendede var 3-5 tane resim kohackin tuşları kurcalarken almışım herhalde eheh
daedric Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yanılmıyorsam numpad'den " - "(eksi) ye basarsan çekiyor.[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 34 Clan: Agema
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sanırım bir ss alma programı biras incelemiştim birde ksc için bir dosya bulmuştum açtım ss çıktı.[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya hazır sormushken bir daha topic acmayayım da kirlilik yaratmasın peki bu moradonda duran gift card id isteyen bi eleman var o gift kartlar nerden cıkıyor bileniniz war mı?[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 üyelikle alakalı bi olay galiba o
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 premium ya da ultra premiumdan bahsediosan onlarla alakalı diil sanırm.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 print screen tuşu ne işe yarıyor o zmn[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 print screen tusuyla sen copy paste yapmısh gibi oluorsun ama ksc viever da ne zaman num padden eksiye bassan o resmi alıp ko dosyasının icine atıyor.yani print screen tusuyla resmi alıp sonra resim editorune paste et derdiyle ugrashmıyorsun - ye bastıın an kaydediyor ko dosyasına o resmi[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar