Pluton Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 swfDotNet diye birşey buldum ama geliştirilmemiş pek eski birşeye benziyor. Araştırdım ancak pek birr bilgi bulamadım. Yapmak istediğim şu; SWF'yi ftp'den çekip İçindeki AS dosyasını değiştirip Tekrar FTP'ye atmak Programın adımları bunlar olacak. FTP'den DL edip, geri yüklemek sorun değil ancak içinde ki AS dosyasını swf'yi decompile edip, oradan editleyip sonra tekrar istediğim versiona göre compile ederek swf'ye dönüştürmem gerekiyor. Bunun için hazır bir kütüphane falan var mıdır ? Not: Ücretli olarak hızlı bir şekilde AS dosyasını okuma, editleme yaptırabilecek kadarını yapacak olan varsa oda işime gelir vakit kaybetmemiş olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 MasterHapLo said: swf nin üzerine en son toprak atıldı diye biliyorum. Valla bizim buralarda hala yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Command line'dan swf->fla fla->swf olarak yaabileceğim bişeyler varsa oda olur. Uğraşmamış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar