Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Arkadaşlar en son surumunu ındırdım solenenlerı yaptım ama bir turlu bişi olmuyo.Playera kullanıcı adımı yazdım şifremi yazdım ardından join game kısmında game sever ip:soldat.paticik.com port:23000 yazdım şifreyede şifremi yazdım bir şey olmadı nerede eksıklık war =? Dedicated server option enabled.Cant join diyor... [Bu mesaj Xanthe tarafından 27 Ocak 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 "Soldat dedicated server"e tıklamışsın, sadece "soldat" kısayoluna tıklayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 dierideoyuna gırdı en son bı ekran gelsı add menusu falam çıktı ama hiçbişi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 buarda okeyebasında optıons falam açıldı ordan ayarları yapıorum joın gameden server lookupmı ne dıo annamadım sınır oldumbı gıremedım yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Versiyon unun doğru olduğuna eminmisin? Soldat a girdiğine eminmisin (decitated yada her ne .. deil soldat)? Bilgisayarının açık olduğuna eminmisin :D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bılg kapalıymışi hay alah şaka maka bilen anlıyan warsa yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 format atmayi dene olmazsa yeni bilgisayar al[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Abi o bişey deil Ben girdim bikere çatır çutur herkesi öldürdüm..:D Sonra dedim ekranı büyültim öle giricem dedim. Çıktım, herşeyi yapıyorum bidaha girmeye çalıştığımda JOİN GAME diyorum üstte Requesting Game ... yazıyo donuyo nedeni ne olabilir acaba?[signature][hline]Verecek Işığı Olmayan KAranlığı Sever...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Server kapalı olabilirmi mesela? :-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Server Kapalı Olunca Ölemi Oluyo ? Haaa ii ya sorun bende sanmıştım .. :D Eywallah[signature][hline]Verecek Işığı Olmayan KAranlığı Sever...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bu Server Hep Böle Kapanırmı? Yoksa Ara Sıramı Böle olur ..? Şu anda server açıkmı açıksa biri bana söyleyebilirmi?[signature][hline]Verecek Işığı Olmayan KAranlığı Sever...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 su anda kapali sunucu, bakimda. yarin acilacak.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 zaten ben geldıımde bi aksilik olmasa şaşardım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Pyromancer, 28 Ocak 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Abi o bişey deil Ben girdim bikere çatır çutur herkesi öldürdüm..:D Sonra dedim ekranı büyültim öle giricem dedim. Ben öölesine oynuyodum bi kere :P[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ahah çevirme çevirme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar