Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ne igrenc bir dizidir yahu bu ? cnbce de carsamba gunleri adam gibi izlicek bisi yok diye baktim dun ne sacma sapan bir dizi yapmislar varmi gercekten bunu izleyipte seven?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 onun yerine Avrupa yakasını izle bence gayet eğlenceli bir dizi.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ewt bencede ;) significant others türklere göre deil çünkü usa da terapi çok doğal bşi türkiyede ise deli doktoru olarak bakılıo o yüzden dizide bi de abartılmış karakterler bize göre deil :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tam tersine ben inanılmaz derecede sevdim diziyi hafif bi zıtlıklar komedisi, biraz da absürdlüklerden destek alıor ani cevaplar falan derken dizi süfer kıvama gelior bence pek fazla kisinin sevdiğini duymadım, o doğru da bana göre mutlaka seyredilmesi gereken diizlerden birisi significant others[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o kadar da övdüler ben daha izlemedım bakarız bi ara[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Baya hoş espriler var. sanırım gülme efektleri olmadığı için anlaşılmıyo :P[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar