Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fox kids. daha ne diyim :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 3. tekrardan sonra sıktı. Onun dışında konsept güzel, çizimler şirin vs.vs.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz: All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 vallahi louie y 8 senedir seyrediorum hala koptugum bolumler var :) eskiden the tick vardi mesela. hatta ondan ozenip clanimin ismini nickimide Tick yapmistim. clanda bide End vardi :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yani gerçekten baydı artık tekrarlarıyla falan güzeldi ilk başta ama bu arada foxkids kapanmadı mı artık jetix oldu diye biliyorum ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fox kids duruyo ama jetix onun icinde bi kusak gibi bisey oldu degisik bisey yani. firma heralde jetix. reklam falan yapio :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok yani digiturkte de kanal adında jetix yazıyo ondan dedim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 anladim. tabi olmasi mumkun ama jetix bi kusak adi. bittiginde fox kids yaziyor yine.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Fox kids deki hiç bi çizgi film seyretmek hiç hoşuma gitmiyor , bence cogu cok sacma yani...[signature][hline] Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ilk ciktiginda pek cok $ey gibi bu kanalda iyidi ama sonrasinda eski cizgi filmleri yeni ve kotu seslendirmelerle vermeye ba$ladilar. Sonra tekrar tekrar ve tekrar ustune tekrar verdiler. Yeni bi$Ilerde cikmiyor artik bu kanalda. Sonuc vahim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Paylaş https://forum.paticik.com/topic/822053-casus-kopekler/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası Casus kopekler × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yani gerçekten baydı artık tekrarlarıyla falan güzeldi ilk başta ama bu arada foxkids kapanmadı mı artık jetix oldu diye biliyorum ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fox kids duruyo ama jetix onun icinde bi kusak gibi bisey oldu degisik bisey yani. firma heralde jetix. reklam falan yapio :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok yani digiturkte de kanal adında jetix yazıyo ondan dedim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 anladim. tabi olmasi mumkun ama jetix bi kusak adi. bittiginde fox kids yaziyor yine.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Fox kids deki hiç bi çizgi film seyretmek hiç hoşuma gitmiyor , bence cogu cok sacma yani...[signature][hline]
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ilk ciktiginda pek cok $ey gibi bu kanalda iyidi ama sonrasinda eski cizgi filmleri yeni ve kotu seslendirmelerle vermeye ba$ladilar. Sonra tekrar tekrar ve tekrar ustune tekrar verdiler. Yeni bi$Ilerde cikmiyor artik bu kanalda. Sonuc vahim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Öne çıkan mesajlar