Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vallahi louie y 8 senedir seyrediorum hala koptugum bolumler var :) eskiden the tick vardi mesela. hatta ondan ozenip clanimin ismini nickimide Tick yapmistim. clanda bide End vardi :P[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
yani gerçekten baydı artık tekrarlarıyla falan güzeldi ilk başta ama bu arada foxkids kapanmadı mı artık jetix oldu diye biliyorum ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
fox kids duruyo ama jetix onun icinde bi kusak gibi bisey oldu degisik bisey yani. firma heralde jetix. reklam falan yapio :P[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Mesaj tarihi:
yok yani digiturkte de kanal adında jetix yazıyo ondan dedim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
anladim. tabi olmasi mumkun ama jetix bi kusak adi. bittiginde fox kids yaziyor yine.[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Mesaj tarihi:
Ilk ciktiginda pek cok $ey gibi bu kanalda iyidi ama sonrasinda eski cizgi filmleri yeni ve kotu seslendirmelerle vermeye ba$ladilar. Sonra tekrar tekrar ve tekrar ustune tekrar verdiler. Yeni bi$Ilerde cikmiyor artik bu kanalda. Sonuc vahim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
  • Yeni Oluştur...