erolcam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Beyler 5 lv 50 üstü türk toplanıp bu clanı kurduk ve clanı toplayıp pelerin almayı düşünüyoruz türklerinde bir pelerinli clanı olsun dedik gelmek isteyenler msn den bana ulaşsın
vktk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 orc mu, human mı belirtseydin iyi olurdu gibi geldi bana..
erolcam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 orc ok ve lv 50 üstü clan
erolcam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 türklerden korkun türkler geliyor
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw turklerin war zaten bir suru pelerinli klanı ama diezde warmı onu bilemem ama mesela en basitinden annihilation ve press ok in kurucuları turktur ki eski annihilation u bilir msiniz bilmem.Efsaneydiler permenant ban yiyene kadar :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
vktk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wayy wayyy wayyy orc kardeşlerim. Yani şu lag dolayısı ile ne kadar yardımım olur bilemiyorum fakat. yardımcı olabileceğim birşey olursa yardım etmeye çalışırım.
erolcam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 diezde yok pelerinli clan
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benmde diezde hic karakterm yok isminden midir nedir pek de ısınamadım o server a yaw[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
vktk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 diezde biz yapmaya çalışıyorduk bir dönem pelerinli bir türk clanı fakat daha sonra online olanlar olmayanlar, başka clanlara geçenler derken törenle clanı dağıtmıştık..
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abicim geri donun arese herkes gelsn ishte manyak bir turk toplulugu kuralm derim gayet guzel olur bu arada aklınızda olsun ulkecilik ko resmi forumunda basladı klan sayfasında herkes ulke ulke klan kuruyor. ortalık deli kızısacak[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: erolcam, 28 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki: türklerden korkun türkler geliyor bozuk cümle olmuş..:lol:[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Öne çıkan mesajlar