Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Gelmiş geçen hafta konusunu bulamadım ben ama açtığım her yeni film konusunun bir eşi vardı istisnasız bununda vardır. Tom Hiddlestone oynuyor diye bir gidip bakayım diyorum. Nasıldır diye buraya bakayım dedim bulamadım. IMDB puanı 7.2 çok umutlu değilim çokta sevmem korku filmlerini ama bir şans tanıyacağım. Yönetmen Guillermo DelTorro olunca ilgimi çekti açıkcası. said: In the aftermath of a family tragedy, an aspiring author is torn between love for her childhood friend and the temptation of a mysterious outsider. Trying to escape the ghosts of her past, she is swept away to a house that breathes, bleeds - and remembers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Tırt. Konu çok derin değil, bazı sahneler çabuk geçilmiş. Korkuyu verememişler. Yalnızca efektler ve atmosfer hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 neden izleyen yok yorum yapın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar