uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 üniversite'ye hazırlanıyorumda üçüncü senem dersaneye ara verildi 2 haftada keşke verilmeseymiş diyorum uyku düzenim bozuldu NBA Tv'ye taktım birazdan yine maç izleyeceğim yeteri kadar ders çalışamaz oldum matematik özellikle çalışmam lazım ama sıkılıp bırakıyorum tatilden önce keşke tatil olsa diyodum şimdide keşke olmasaymış diyorum kısacası bi boşluktayım böyle ders tam çalışamıyorum zamanında uyuyamıyorum fln falan..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bunları uygulamak senin elinde olan birşey.kendine tatil zamanlarında bir çizelge hazırla ve çıkmamaya çalış.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya işte öyle ince bi çizgi ki .[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bi hobi edin oss calismasi disindaki zamanlarini degerlendirmek icin[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Benimde bozuldu valla elimden geldiğince ewde oturmaya çalişiyorum ewdede çaliş çaliş nereye kadar yani. Ama bu hafta başlio dersane iyi oldu valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bak Penth'e bak, adam Sabancı'yı kazandı =) İnşallah biz de görürüz o günleri ehe..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ahah idolum penth valla ama adam onur bursu felen dio ben başari kazaniyim öpüp başima koyarim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar