Esau Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Arkadaşlar acil dedim çünkü bugün halletmeyi düşünüyorum. SGK 2600 TL prim borcu çıkarmış ve bunlar çalışmadığım dönemlere ilişkin. Babam aylık 2500 TL emekli maaşı alıyor fakat aynı zamanda özel bir şirkette çalışıyor. Bu testi yaptırırken gelirimiz şimdi tam olarak ne olacaktır? 2500 TL emekli maaşı alıyor desem kabul edilir mi yoksa babamın sgk kayıtlarına bakılıp ona göre mi borç çıkarılır EDIT: bir de yurtdışında yüksek lisans yaptığımızı nasıt kanıtlayabiliriz henüz denklik belgesi için başvurmadım, o döeneme ilişkin de borç var. Adamlara daha önceden transkript diploma konsolosluktan aldığım özel öğrenci belgesini de götürmüştüm yine de tekrardan yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 süresi geçti o borcu ödeyeceksin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Valla bildiğim eve giren tüm parayı totalde bakıp inceliyorlar. Hepsinin üstüne bankada az bir paranız var ve faizi geliyorsa bile bildirmek gerekiyor, bildirmediğinde de zaten adamlar inceliyor bir de bildirmeme cezası olabilir. Tam net ben de bilmiyorum ama duyduklarım böyle... Testi bundan sonra yaptırmak için söyledim ben, borç çıktıysa tabii ödenecek. Ya da seçim beklenip sallanmayacak, af beklenecek falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sen bir şey demiyceksin zaten, onlar şuraya buraya git şunu bunu getir diycekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bir de yurtdışında yüksek lisans yaptığımızı nasıt kanıtlayabiliriz henüz denklik belgesi için başvurmadım, o döeneme ilişkin de borç var. Adamlara daha önceden transkript diploma konsolosluktan aldığım özel öğrenci belgesini de götürmüştüm yine de tekrardan yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 arkadaş photoshop da kendisi düzenleyip vermişti böyle bir belgeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar