madjai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 slm beyler nasılsınız? yaw bende 256 adsl var. fakat 15 dk da bir kopuyor. aradasırada herşey yoluna giriyor fakat mesela 1 gün sonra tekrar bozuluyor. sizce neden olabilir?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 suraya bi bak sorunu olan arkadasa pm at. o nasıl halletmis ogren derim ben.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 444 0 375 arayıp anlat durumu bence benim hattımda gürültü çıktı.Gelip yapacaklar (1 ay oldu :() Muhtemelen senden bir elektrikçi çağırtıp tesisatı kontrol ettirmeni isteyecekler. Ama önce müşteri hizmetlerini ara[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bana da olmushtu ilk aldığımda Atamların kendi ekibi geldi Kablonun 2 ıcundan olcum yaptı sinyal kaybı icin Olcum bitince "allah allah" dedi ve gitti Bu telekom adamı oldurur... :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hat uzerinde spliter varsa ckar birde oyle dene[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar