Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xiegenonda SULTANS clani

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ben yenio geldim x e we ilk dikkatimi ceken bir turk claninin pelerin giymesiydi>Sordum adamlara adamlar daha 51 falan mis Nasi oluyoo bu is bi clanin ally si falan mi yoksa hakketten iyi bi clanmi anlamadim
Mesaj tarihi:
SultansR nın sahibi bizim cafeden CeasaR Ramazan yani :) elemanların hepside bizden digerlerini de realden tanışmaya bulusmaya gittik ole aldık clana dayanısma yapiorlar manyak[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Mesaj tarihi:
hayır ramazanlar orda oturuo onlar bizim kafeye gelio hafta sonları geldiginde ben vardım kafedeki Asasianlara Taktik veriordu işte sole dalıcaksın ilk sunu keseceksin filan :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Mesaj tarihi:
evet :) Bencede Bizim kafedekiler pek oyunu bilmez batırcaklar clanı + türk alayı[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Mesaj tarihi:
Chypher yada Adoniste lvl 60 lar 62 ler gormek istersen buyur
Bakırkoy Tazmanya Kafeye Diez Ares Xig te lvl 60 gormek istiosan gel bizim kafeye[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Mesaj tarihi:
said:
Knixue, 26 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
İstanbulda KO oynayan cafe varmı? Varsa uğrarım size. :-p

oooo naptin yaa oyunun yarisi bizim cafeden :) saysam herkesi tanirsin ehe[signature][hline]LuciferTR
Mesaj tarihi:
alt klani daha iyi soyliyeyimde klanin masteri Caesar bizim kafenin sahibi olur alt klan 50 alti almiyor
ust klanda 55 alti almiyor (alt klan daha once pelerin aldi :D )
allah izin werirse lagden kasinca girecem
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum ben uzak kaldim olaya biraz ben başlatmiştim onlari adonise sora biraktim bi baktim adamlar ilerletmişler başlayalim dedim :D ehehe noob gibi abi alt klan geyik ama citten daha once aldi adamlar pelerini Ceasar almiycakti hemen dellendi aldi oda :D ust klan noob gibimi gozukuyor adamlarin hepsi chitin mitin totemic allah ne werdiyse geziolar bence cok iyiler . we macroymuş hileymiş 0
  • Yeni Oluştur...