undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 beyler ben yenio geldim x e we ilk dikkatimi ceken bir turk claninin pelerin giymesiydi>Sordum adamlara adamlar daha 51 falan mis Nasi oluyoo bu is bi clanin ally si falan mi yoksa hakketten iyi bi clanmi anlamadim
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kesin ally.[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: WeRuleZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 asıl klan Sultans® alt klanı Sultans[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 under xigenonda lag faliyeti nasil?[signature][hline]LuciferTR
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 walla lag durumu daha az ama ben x2 den oynuyorumm geceleri de az.Gelin x e diez de artk bise olmaz herkes master olmus civigi cikmis artk.Bu arada butun sultanlar turk mu
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 SultansR nın sahibi bizim cafeden CeasaR Ramazan yani :) elemanların hepside bizden digerlerini de realden tanışmaya bulusmaya gittik ole aldık clana dayanısma yapiorlar manyak[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lvl lar kacar onlarda 60 ustu falan mi yoksa ........
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hayır ramazanlar orda oturuo onlar bizim kafeye gelio hafta sonları geldiginde ben vardım kafedeki Asasianlara Taktik veriordu işte sole dalıcaksın ilk sunu keseceksin filan :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hee anladimm okadar iyide degiller yani zaten turkler den ne akdar olursa :))))))))))
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bizim kafe Haznedarda ceasarlar gelio hep.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet :) Bencede Bizim kafedekiler pek oyunu bilmez batırcaklar clanı + türk alayı[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: oQo, 26 Ocak 2005 15:25 tarihinde demiş ki: evet :) Bencede Bizim kafedekiler pek oyunu bilmez batırcaklar clanı + türk alayı Sizin cafe neresi?
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Haznedar Da Sen bilmessin :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İstanbulda KO oynayan cafe varmı? Varsa uğrarım size. :-p
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 beyler bana x de lv kastircak bi human oglu human bulunurmu lvl 33 daha:D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Chypher yada Adoniste lvl 60 lar 62 ler gormek istersen buyur Bakırkoy Tazmanya Kafeye Diez Ares Xig te lvl 60 gormek istiosan gel bizim kafeye[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bize yakınmıssınız :) bende bahcelievler deyim.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Knixue, 26 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki: İstanbulda KO oynayan cafe varmı? Varsa uğrarım size. :-p oooo naptin yaa oyunun yarisi bizim cafeden :) saysam herkesi tanirsin ehe[signature][hline]LuciferTR
Ani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 alt klani daha iyi soyliyeyimde klanin masteri Caesar bizim kafenin sahibi olur alt klan 50 alti almiyor ust klanda 55 alti almiyor (alt klan daha once pelerin aldi :D ) allah izin werirse lagden kasinca girecem
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ama adam lar birz noob gibi gozukuyolar ayip olmasin ama o clanin alt clanin hala nasi 140k np ya[tigini anlamadim ??
Ani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla bilmiyorum ben uzak kaldim olaya biraz ben başlatmiştim onlari adonise sora biraktim bi baktim adamlar ilerletmişler başlayalim dedim :D ehehe noob gibi abi alt klan geyik ama citten daha once aldi adamlar pelerini Ceasar almiycakti hemen dellendi aldi oda :D ust klan noob gibimi gozukuyor adamlarin hepsi chitin mitin totemic allah ne werdiyse geziolar bence cok iyiler . we macroymuş hileymiş 0
Öne çıkan mesajlar