madsoul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bilgisayarimda kablonet olmasina ragmen , baglanti 1 dk arayla kesiliyor. ve kesilmesinden 2 sn gecmeden tekrar geri geliyor.. yani ethernet kablosunu cikarip takmisim gibi tepki veriyor bilg. ve net baglantisini 1 dk da bir kopariyor.. kablolar aldim taktim cikardim boldum carptim genede bisi degismedi yani ethernet kabloyla alakali degil demekki.. virus olduunu dusunuorum ve antivir,norton,bitdefender kullaniyorum ve bu 3'ude silemedi bunu sizce ne yapmaliyim ???[signature][hline]Mail: [email protected] Msn: > [email protected] < Icq: 146399049 Icq: 9093131 Yonja: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 virus bulastıysa online virus testlerini dene Silmezler ama bulurlar Yani bulasıp bulasmadığını anlarsın Malum virus bulasınca genelde bulamıyor virus programı En azından basıma gelmıstı...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 service packi yukledın mı ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eet sp2 sorununu cozecektir. xp+sp2 cdsinden hep kurarak yukledim ,artı olarak yuklemedim hic bisey diyemicem ama format atıp yukleme sansın var ise sp2 li xp cd si bulman iyi olur[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 orj CD key hatası alırsan sp2 yuklerken PM at bana :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar