Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ms projectte bi ödev vardı, yaptım da gannt chartı diagramıdır falan hepsini istiyo. pdf olarak çıkarınca da sayfa sayfa yarım çıkıyo tabi. bunları ben nasıl worde falan aktarayım tek dosya yapayım. pdf'den ss al birleştir falan kasar var mı uğraşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 yarımmı çıkıyor bi ss alıp göstersene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ganntın timelineı işte parça parça ayrı sayfada çıkıyo. exportta sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 anlamadımki diagramla timeline aynı sayfadamı istiyorsun ? ikisi ayrı şeyler bide hangi version kullanıosun bende tam çıkıo pdf te timeline ve progressler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ss ala ala yolladım ya. sağ alttaki zoom şeysinden ekrana sığdırcak şekilde ayarladım. fakir gibi laptopta yaptığım için ödevi ufacık ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar