StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkadaşlar, ben bu oyunu netten çektim .cue falan diye 3 farklı formatta dosya var en büyük boyutlu olanı sanırım bu bunu ben nasıl açacağım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 3 farklı dosya dediklerin sanırım .bin, .cue ve .nfo . Eğer oyunu cdye yazmak istiyorsan nerodan disc image olarak .cue yu gösterip yazabilirsin. Direk hd'den çalıştırmak istiyosan da Daemon Tools isimli programı kullanarak yine .cue yu gösterip image ı çalıştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gerek yok daemon a filan , WINISO diye arat bul o açar ISO yada bin i[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline HOI2 AI yi George Bush yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 daemon tools bikere winiso ya gecirip gidiyo ne gerek var esas winiso ya forza daemon[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi daemon un registry sı kurulumu fılan ıkı saat bıdı bıdı eder..[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline HOI2 AI yi George Bush yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 deamon tools çok iyi.kolay cekiyorsun kulanımı kolay.google dan deamon tools download diye arat ilk linkden indirebilirsn. ama oyunun patchini yapmadan oynama .[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Thrain, 27 Ocak 2005 18:50 tarihinde demiş ki:[/b] deamon tools çok iyi.kolay cekiyorsun kulanımı kolay.google dan deamon tools download diye arat ilk linkden indirebilirsn. ama oyunun patchini yapmadan oynama . bende yeni başladım bu oyuna ama bazı sorunlarla karşılaşıyorum.oyunu iyi bilen biri ile msnde konuşabilirmiyiz acaba. Msn [email protected] [hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui [Bu mesaj Thrain tarafından 27 Ocak 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Demezlermi adama daha oyunu yükliyemiyosun h4xxor nasıl olucaksın?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bana lan hacklemesi hakkinda yardim edecek arkadas araniyo =p seviyeli chat icin ozele pls =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 burayı kullanınız oyun içi muhabbet için hatta mümkünse eski konulara da bakınız.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar