orionlogic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 su an bir app uzerinde calisiyoruz. appte bilgileri tutmasi icin bir server gerekiyor eve server kurma luksumuz yok. hangi servisi onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 CabukAPPServer ;) Tmm tmm Şaka bi yana işlem nedir ? Dedicated bir service hizmeti alabilirsiniz direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Editor said: CabukAPPServer ;) Tmm tmm Şaka bi yana işlem nedir ? Dedicated bir service hizmeti alabilirsiniz direkt kullanici app'i kullanabilmesi icin uye olmasi gerekiyor. sadece bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 parse.com 'a bak bakim isini gorcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 parse.com isine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 lan once ben yazacadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 parse core yazcaktım ben de sonra yazılımcı diilim beni boklarsınız diye yazmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 parse.com abi tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 di said: parse.com 'a bak bakim isini gorcek mi? tenkyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 buda surda dursun : https://www.quora.com/Could-there-be-an-open-source-equivalent-to-Parse-the-cloud-backend [parse alternatifleri] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar