DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 artık kapışmanın zamanı geldi heralde :p benim favorim azmodai şu an için. babacum her partiye lazım. praw- saykoblack ikilisinin geyikler iyiydi dün gece. bonepart'ın da konuştuğu bölümleri seviorum. berk ve athea'yı pek dinleyemedim ama beğenmiştim baya onları da. volfield,mysterio,dagger,jacabo,zed ve diğerlerini dinlemedim henüz.[hline]get bored.. icq: 67083813
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 GEVEZE rules :-D[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b]
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 babacum ve praw-sayko ikilisi[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 babacum , athe , bone bide beni göreceksiniz saat 19-20 arası[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Babacum harbi parti adamiymis :) Caldiklari seyler bakimindan favorim volfied ve berk. Azmo yu da unutmamak lzm tabi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 böö tabi benı kımse dınleyemeıkı az kısı dınledı nese ::) ınsallah sole bı prıme tıme larda zaman yakalarımda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 1- babacum 2- bonepart 3- azmodai[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 saolun arkadaşlar acemi olmadsaydım daha iyi olurdu[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 azmo rulz[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 azmo ile nukem (oyun programı hariç :) )[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 teşekkürler arkadaşlar [hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] [Bu mesaj Prawler tarafından 08 June 2003 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 berk sarilara berbat mikrofonu ve sesi ile eslik etmeye calisip muzigi duymaya calisirken birdne o sesle girip kulaima zikmese berk en iyi muzik calanlardan[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 evet acayip cızırdıyo ya[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben gerçi en geyik çalan olabilirim :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ben kendi muzigimi actim berkin sesinden harbiden rahatsiz oldum, yani berk diye olmadim sesten rahatsiz oldum biraz full kalite surround da en azindan stereo sarkilar dinlemek isrtiyom[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 volfinin görüşü önemlidir. Azizim ben nasildim? Başka mehteran marşı , la vidan yok la ve bundan yermisin çalan yok tabi :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ehe, napıyım hergün başka mixc laışmak zor oluyo ama artık pek eşlik etmiyorum şarkıyalra aıcdım size =] dinşleyeiblirsin yani tekrardan.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bu arada umarım bilinmeyen adı altında çaldığım şarkıları begenmişsinizdir.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 a-babacum b-nukem c-prawler[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Nukem Prawler.. $arki dinlemek istesek acar Winampi dinleriz.Araya max. geyik sokan en iyidir :)[hline]tHe Original fi$h®
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Chemical:Babaacuuum !! FİUUUVT!!! BABACUMBABACUM FİUUUT HASTAYIM SANA BABACUM DÜNYAYA KAFAM GİRSİN AMA SENİNM YAYININ KESİLMESİN YAAŞŞA BEEN KIRAL DİCEY *!Kendini ciletler*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Predator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bone yönetir yani =)[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 valla çok kişi dinlemedim ama azmo bayaa iyi nukem de idare eder başkalarını çok dinlemedim ama
Öne çıkan mesajlar