tsubasa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 gprs-net veya sms le nokia 7250 icin beles polifonik melodi nasıl nerden bulunur ki??bilen varsa yol gostersin adres yazsın bi zahmet...simdiden tesekkur[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 gidilir guzel bir infared adaptor yada data cable alınır nokia suite indirlir netten ve guitar pro vb programları ile şarkılar yapılır ( yada bu madde atlanır direk midi dosyaları ele alınır) ve yapılmak istenen yapılıp telefona yuklenır evde hem hesaplı ( beleş) hemde dışar çıkıp yorulmadan halledelir elimde bulunan nacizane data kablosundan seninde edinmeni tavsiye ederim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yada olm onnarla kasamam zaten yorgunum uraştırma beni denir. ve gprs ile waptr.com a girilip istenilen melodi seçilir ve çekilir kontorlu ise ilk 60 kb ye kadar 1 kontor ( yani yaklaşık 5 6 şarkı çekeblirsin 1 kontor karşılında) faturalıysa kb basına 1600 tl mi ne milyon diil bin daha da sorun varsa gene bilgilendirme bakımından açığız bilgi paylaştıkça güzeldir atalarımız ne demiş ak akçe süt gün içindir falan filan kafayı yedim onca fransızca dersinden sonra mazur görün çakmıom fransızcadan[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 peki netten nerden midi bulucaz o infra olayından war ama gel görki site bulamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Kazaa da arat, baya çok çıkıyor. 6 mb civarı zipli dosyalar var, içinden baya baya çıkıyo 250+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 wanted valla en kolayı çek guitar proyu kolayından sonra mysong book tan istediin şarkıların tablarını çek sonra midi olarak çıkart prodan sonrada polyfo ya göre ayarla işte[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ne yazıosun peki search te kazaa ya [Bu mesaj blademaster tarafından 21 October 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 waptr.com a girmiyo ama[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 evet girilmiyor bende denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wap.wapla.net -----> www.wapla.net :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] ____ ___www.wapla.net___ Cebinizin Yeni Adresi_!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar