nostabinda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar ben nerden bedava polymeoldi bulabilirim wapta.Bilen varsa yardımcı olabilirmi bana.Bide GS marşlarını bulabileceğim bir site bilen warsa oda ii olur.
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 telefonunu yazsaydın daha kolay olurdu yardım bulman ama benim tavsiyem bitane Bluetooth dongle alman olur ozaman sınırsız melodi background ve temaya sahip olursun :D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 wap da bilmiyorum ama dc++ programını kurup baglandıgın bir hubda ara istemedigin kadar buluyorsun sarkılar genelde 10-40kb civarı oldugundan da hemen indiriyorsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 www.wapla.net -----> wap.wapla.net girersen beni memnun edersin tamamen ücretsiz :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] ____ ___www.wapla.net___ Cebinizin Yeni Adresi_!!
Öne çıkan mesajlar