nostabinda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar ben nerden bedava polymeoldi bulabilirim wapta.Bilen varsa yardımcı olabilirmi bana.Bide GS marşlarını bulabileceğim bir site bilen warsa oda ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 telefonunu yazsaydın daha kolay olurdu yardım bulman ama benim tavsiyem bitane Bluetooth dongle alman olur ozaman sınırsız melodi background ve temaya sahip olursun :D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 wap da bilmiyorum ama dc++ programını kurup baglandıgın bir hubda ara istemedigin kadar buluyorsun sarkılar genelde 10-40kb civarı oldugundan da hemen indiriyorsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 www.wapla.net -----> wap.wapla.net girersen beni memnun edersin tamamen ücretsiz :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] ____ ___www.wapla.net___ Cebinizin Yeni Adresi_!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar