Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yer: Batıkent metrosu (aslında kızılay'da buluşacaktık ama infernal beni oraya kadar sürükledi) Amaç: CD değişmek (?!!) Oluşum:Cd ler değişilir fotoğraf çekilir ve ortamdan uzaklaşılır. Süper eğlendik o Cd leri değişirken tattığım zevki başka kimsede tatmadım ehüh...Eminim ki infernal de çok eğlenmiştir bakınız nasıl da sırıtıyor fotoğraflarda... Bakınız nasıl da değişiyoruz Cd leri000 Ne kadar da mutluyuz000 hebey... 000[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 27 Ocak 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çok eğlendik[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hmm, bak; ne biçim başlık bu diye hiddetlenicektimkine cd'lerin resimlerini gördüm yumuşadım :).[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yumuşarsın tabi ben grim fandango'yu bulmak için ne zamandır uğraşıyorum biliyo musun ha? Biliyo musun çektiğim acıları BÖhühühüeheüeüeüü...*fırk*[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 27 Ocak 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hemde kapaklı mapaklı of of of.... böyle küçük dozajlarda buluşmalar iyi oluyor :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Neyse ben Grim Fandango oynayarak eski günleri yad ediyim biraz hadi pai...ehm.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 orcinal abijim o grim cdleri, doğumgünümde hedaye gelmişti.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hade leym, 4 5 sene önce bütün korsan cd ler kutulu ve cd cover'lıydı. box'ını görmeden inanmam :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 var gutusu evde, ama evde fotograf cekmeye yarayacak bir mekanızma yok :)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 neyse canım, aramızda bir orjinal oyunun lafımı olur :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bendede var kapaklı mapaklı grimfajundango ama copy eheh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bende Orjinal Fifa 96 var daha Hagi Barca da tey tey tey[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Güçükkene aldığım tek orijinal oyun Test Drive 4 tü ne akla hizmet aldıysam bilemiyorum. Ama şu an Age Of Empires var orijinal...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Cd-, 27 Ocak 2005 22:10 tarihinde demiş ki: o Cd leri değişirken tattığım zevki başka kimsede tatmadım ehüh...Eminim ki infernal de çok eğlenmiştir bakınız nasıl da sırıtıyor fotoğraflarda... Hmm. dış kapak aldatıcı olabilir :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar