evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 gta 5 alıcam şöyle bir hata veriyor Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin. support sisteme göre banka ile ilgili bir problem var. bankayı aradım red işlemi vs. hiçbirşey yok. steam wallet dan birşeyler yükleyip deneyim dedim 50 tl 50 tl yüklerim diye o da aynı hatayı veriyor. gittim rocket league aldım şak diye yükledi sonra. problem gta ile ilgili mi nedir anlamadım ben ya. hevesim kursağımda kaldı yemin ediyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bazen veriyor hata steam bana da, bi kaç saat sonra veya ertesi gün fln denediğimde alıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abime yaramaz gtav demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi cüzdana da para atamıyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar