Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Koladminin yazısı http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=18658 Elsasa nın yazısı http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=19075 Sanırım bu daha cok ilgilendiriyor bizi :) hah Elsasa 2,5 aydır kohack update etmedigini,artık kohack yapmadıgını,cıkacak olan kohack lerin kendısı tarafından yapılmadıgını acıklıyor. Anladıgım kadarıyla kohack devri bitmis oluyor,artık ko'da normal bir oyun olabilir. Bence bugun devrim niteliginde ko icin. Server restart diye birseyin sözüde gecmiyor forumda. alttaki konular cok karısmıstı yeni actım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 osururum ozmn ben böyle oyuna ama ya. bu kadar rezil bi loot sisteminde bu kadar pahalı silahlarla setlerle millet dupetan köşeyi dönerken para kazanmak imkansız hale geliyor ozmn. hakkımız olan lootu almak ne zmndan beri hack olarak algılanıyor ve karşı çıkılıyor anlamış degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Aslında bu sandık açma olayını tamamen iptal etseler.. Kimse kohack kullanmaz.. Yaratıkları öldürünce kutunun açılmasının kime ne gibi bi faydası varki ? Anca oyundan soğutuyo.. :hmm:[signature][hline][b]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yeni bi char açtım. KoHack'i da açtım. Baktım çalıştı. "Yaşasın hala çalışıo" dedim.. şu anda o charla giremiyorum. Anında banlanmış.. Aman dikkat. Kohack çalışıyor ama anında yakalanılıyor... Gitmesin charlar, açılmasın aralar :lol:[signature][hline][b]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuU Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben gunlerdir hatta aylardır kohack kullanıorum daha bişi olmadı :) Hata tum cafe exp bile kasarken kohack açık ,allah allah nası yakalamışlar hemen seni ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kardeşim millet basbas bağırıyo yeni client sürüldü diye. Artık yakalanıcan işte. O öncedendi.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hani bi reklam vardi bi kac yil once soyle derdi ~o eskidendi!~[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Acc şifresini yazıp logini tıkladığım anda şunu yazıyor : "You've has been banned"[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 adamlardada ne ingilizce varmis be you has been banned :lol: have olmasi lazim degilmi aslinda youve diyor yani you have has oluyo wtf[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın [Bu mesaj rockncoke tarafından 27 Ocak 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 fatih ko hack programını actıgındamı onu sölüo yoksa zones e kopyaladıgın dosyalarımı silmen gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 has kaynamış araya... You've been banned durun ss çekip koyiim.[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 haa :-P[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Footlocker, 27 Ocak 2005 18:32 tarihinde demiş ki: fatih ko hack programını actıgındamı onu sölüo yoksa zones e kopyaladıgın dosyalarımı silmen gerekio valla ben tamamen tekrar kurucam oyunu. sakata bağlamak istemiyorum... bu sırada oyunu tekrar kurunca levelde bi değişiklik olmuyo dimi? FRP_Master'in başına gelen banada olmasın :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 KoHack i bide ben deniyeyim kullanmadığım char vardı giderse o gitsin....[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aziz. Account olduğu gibi banlanıyo. Sadece char değil. Haberin olsun..[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet ya bende benim başka bi account var onu denesem ii olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 KoHacksiz, sandık lootlama pratikleri yapmaya başlayın bence. Ben başladım.. :) Bu sırada nazar değmesin lag hiç yok.. Bu fırsatı değerlendirin. (Ares 2)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim mykodan biraz alıştırmam var ama üstünde 2 mevsim geçti yoksa bir yılmı aman neyse alıştırmaya başlarız hatta abyss için sadece parayı almak lazım dier şeylerle uraşmamak lazım büyücüler için[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 KOHack i nasıl çalıştırdınız update ten sonra zati Kohack in silentinden girince disconnect oluyom Kohack ide mi update ediyorsunuz ediyorsanız nerden ?[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şimdi sevinsem mi sevinmesem mi bilemiyorum Sevinicem diyorum çünkü hileye en başından beri karşıydım ve bu bilgiyi kimseye söylemeyeceğimden de emin olabilirsiniz söyleyen söylesin bilen bilsin nede olsa artık hack derdi bittiğine göre banlalanda banlansın Ama şu ana kadar ne kohack i nede makroyu bi kere bile adam akıllı oturup kullanmış değilsim Peki kullananlara ne olacak ? Adamlar yaptılar dupe u yaptılar loot u biriktirdiler setleri levelleri şimdi kalkıyo ya hack, bişi yapamayanlarda eheh eski tas eski hamam kalsın eziq kaldığı gibi zati exp kasmak canımı sıkıyor birde eşyalar iyi olmayınca sinir oluyorum En iyisi serverlar resetlensin :D bu seferde lvl 60 lar çeker isyan bayrağını ayrıca premium üyeliği olanlar ama res olsa çok iyi olur be[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Acc şifresini yazıp logini tıkladığım anda şunu yazıyor : "You've has been banned" lan yalan yapma bende öle bişi yazmıo??? + ban listte adın yok[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Buzk, 27 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Koladminin yazısı http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=18658 Elsasa nın yazısı http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=19075 Sanırım bu daha cok ilgilendiriyor bizi :) hah Elsasa 2,5 aydır kohack update etmedigini,artık kohack yapmadıgını,cıkacak olan kohack lerin kendısı tarafından yapılmadıgını acıklıyor. Anladıgım kadarıyla kohack devri bitmis oluyor,artık ko'da normal bir oyun olabilir. Bence bugun devrim niteliginde ko icin. Server restart diye birseyin sözüde gecmiyor forumda. alttaki konular cok karısmıstı yeni actım o yüzden Elsasa artık yazmasada çok sayıda coder da source mevcut ve bugun yapılan patch e bile yazmaya çalışıyorlar şu an....[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks USE THE FUCKING SEARCH BUTTON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bulursanız yeni versiyon bi otoloot hbr verin, başka bişey istemiyorum tek loot yeter. rezil bi loot sistemi var konun çekilmez yani lagda bilmemnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lagda loot yapmakmı ben kasaları dahı açamıyorum bazen.[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi sonuç degişmiyo ama yinede rezil bi sistem var heriflerin ko bünyesinde loota bi çözüm bulmaları gerekiyor. öyle salak bi sistem yapmışlar ki elalemde onların işini tamamlamaya çalışıyo kohacki yapıyo , onu kullananlarda ögreniyo otomatik townu invisleri görmeyi fln bu sefer başka haltlar yapıyolar fln. öyle bi sistem yapmalılarki gerek kalmamalı bence hack programlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar