Andy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Çay da kahv... neyse Bırakalım geyiği bi kenera.. Oyunu kurduktan sonra servera güzelce bağlanıyorum, güzelce oynumu oynuyorum, ardından da kapatıyorum. Gelin görün ki oyunu tekrar açıp bağlanmaya kalktığımda, Connection Accepted yazısını gördükten hemen sonra ekran masmavi oluyor, öylece kalıyor. (tam mavi değil açık lacivert ;)) Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, oyunu oynamak için habire silip tekrar kurmaktan BAY GELDİ :P[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 şimdi ne desem yalan olcak bir sürü sorun yaşadım soldat da ama hix böyle bi$i ya$amadımm.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 soldat 1.2 olsa firek lobyservers dan kaynaklanıo dicemde 1.2.1 e yeni başladım bende işte paticik saolsun..[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya kısmen çözdüm olayı, paticiğe girmeden önce kendim açıp botlarla oynuyorum (oynamasam da olur ama dayanamıyorum) sonra onu kapatıp, oyunu kapatmadan paticik e baglanıyorum. Ta daaaaa[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar