Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 http://www.ebay.com/itm/231572798029?var=530809148480 Bu fiyata almayanı dövüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 aynısı tr shipping yok (olsa da free shipping olmaz amazon'da) incelemek isteyen için koydum http://www.amazon.com/Generic-Wireless-Bluetooth-Earphone-Headphone/dp/B00URFPXSC/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1443728146&sr=1-3&keywords=QY7+Bluetooth+Wireless+Stereo+Earphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ebay göndeririyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bu tarz ürünle müzik dinlemek nasıl oluyo idare ediyorsa ben alırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tabii ki şapşal http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/f015.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 koşubandında falan rap rup sallanıyor kablo. işyerindede çaktırmadan dinlerim hem beyin kanseri falan daha garantili asddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 @elesso bu tarz şeyler 300-500 tl oldugu için bilmiyorum. Ben 1 tane verdim sipariş gelirse 15 gün'e review ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yeşil-siyah çatlattım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Kulaklığı gelen var mı ? Üstüne yattı heralde beimkinin asdaadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Geldi kulaklik yazdiktan 1 gun sonra^^ review yazayim.8 saat gidiyor rahat acayip guzel oluyor fitness yaparken... Yeni tv li kosu bantlarina da takiliyor ama ses kalitesi boktan :) iphone la yine iyi de , kosu bandina takinca baya bi kotulesiyor ses neden bilmem. 8 dolara anca bu kadar iyi oluyor... Ileridr daha iyisini alicam. Saga sola takilmadan muzik dinlemek huzur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bende bitane sipariş verdim iş yerinde çok geziniyorum bakalım bu kurtarır gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bi mavi siyah da ben verdim ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar